Eladó Családi ház, Bezenye

#679700146

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

96.8 millió Ft

Bezenye
Alapterület:
275 m2
Szobák száma:
8
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
820 m2
Kiváló
Gázkazán
Körpanoráma
Részben bútorozott
Önálló kert
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Tágas otthon és befektetés egyben!

Bezenye egyik legjobb részén, méretes családi házat kínálunk, ami több kiváló funkcióra ad lehetőséget a tulajdonosnak.

 

A 275m2 lakóterű ház földszintjén elfér egy kereskedelmi vagy szolgáltató vállalkozás, és akár a fiatalabb vagy idősebb generációnak is kiváló otthont biztosít. Az emeleten majd 120m2-en egy önálló lakás készült, 4 hálószobával, kényelmes élettérrel.

 

-820m2 telek parkosított, mindössze két oldalszomszéddal. Készült itt egy szerelőaknás garázs- és egy szerszámtároló is. Fúrt kút is rendelkezésre áll az öntözéshez.

-Az épület alatt található 70m2 pince száraz, tárolásra, műhelynek tökéletes. A gázkazán (fűtésre) és a gázbojler (meleg víznek) is itt található. Van a pincében egy garázs is automata kapuval.

-A földszinten 150m2-en található egy tágas társalgó-nappali, 2 szoba vagy iroda, 2 fürdőszoba wc-vel, konyha vízkiállásokkal, gardrób. Tökéletes akár két lakásnak vagy üzleti célú hasznosításra is. Önálló utcafronti bejárattal, előtérrel, tágas helyiségekkel. A falak igény esetén jól variálhatóak.

-Az emeleten 118m2-es egy külön bejáratú lakás épült, fedett, kertre néző terasszal. Itt tágas nappali, önálló konyha, 2 nagy és 2 kisebb hálószoba, méretes fürdő, külön wc is található. Van itt még két nagy erkély is, szuper kilátással.

-Az emelet növelt parapet fal magassággal készült, így teljes belmagasságban van szinte minden. A 2001-es építés óta több felújítás is történt, fürdő kialakításában, konyhabútorban is volt változás. A földszint az elmúlt években teljesen megújult, álmennyezettel, süllyesztett világítással.

-A teljes ház padlófűtéssel szerelt, gázkazán biztosítja a meleget. Épült kandalló-kémény is, igény esetén a földszinten és az emeleten is készülhet kandalló.

-A 38-as porotherm rendszerű falazat és a hőszigetelt üvegezésű kömmerling nyílászárók kiváló szigetelést és jó klímát biztosítanak a háznak. A külső részen 360 fokban mozgatható kamera került felszerelésre.

 

Kiváló választás a nagy tereket kedvelőknek, már fiatal (majdnem felnőtt-) vagy idősebb generációval költözőknek. A földszint adottságai miatt két lakásnak vagy üzlet indításának alkalmas. Az emelet önálló otthonként működik tökéletesen. Az egész épület akár egy bankfiók teljes terület igényét is elláthatja.

 

Ritkán van lehetőség ilyen szép állapotú, több funkciós ház megvásárlására. Ide csak költözni kell, nincs azonnali felújításra szükség. Hívjon vagy keressen a megadott elérhetőségeken bővebb információk miatt.

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 47
Szoba 21
Gardrób 4.6
Fürdőszoba + WC 3.3
Előtér 6.9
Konyha + étkező 15
Szoba 14
Fürdőszoba + WC 4.5
Közlekedő 4.4
Nappali 35
Konyha 11
Szoba 21
Szoba 19
Szoba 8.6
Szoba 8.6
Fürdőszoba 12.3
WC 1.6
Közlekedő 14
Pince 70
Terasz 32
Terasz 16
Erkély 17
Erkély 10

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Építési telek
Műhely
Sorház
Iroda egyéb
Panellakás