Eladó Téglalakás, Jánossomorja

#679700165

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

30.57 millió Ft

Jánossomorja
Alapterület:
49 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Természetre néző
Dél
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Az Origó Házak exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!
 

Jánossomorja új városfejlesztési területén kialakuló modern, 21. századi kisvárosias környezetben újonnan épülő lakóparkban lakások eladók. A társasházak illeszkednek a környező épületekhez, kisebb 9 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.
 

Az épületek hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! „BB” energetikai besorolással!

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes NHP Zöld Hitel, CSOK, CSOK Zöld Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.

 

A új építésű lakás jellemzői:

- A B03-es számú földszinti lakás hasznos alapterület 49.3 m2. A lakás határoló falain belüli összterület 45.07 m2, + egy terasz 7.2 m2.

- A lakás helyiségei: nappali-konyha, 1 db hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba helyiségek és terasz.

- A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. Az épületekben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

- Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

- Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások körüli zöldterületet.

- Az első ütemben két épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, és a környezetbe illeszkedő.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás, hatalmas teraszok készülnek. A felső szinti lakások terasza 31-32m2 méretű, pl. műfűvel borítva egy igényes, wellness terasz is kialakítható.

- A lakásokhoz saját tároló vásárolható, amely az épületek földszintjén van kialakítva.

- A lakóparkból a város központja könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

- A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész befejezésre is.

- A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális, hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

- Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K).

- A lakás bejárati ajtók MABISZ minősítésű, 37 dB-ig hanggátló szigeteléssel ellátott. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

- Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

- A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-cool beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

- Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Az átadás legkésőbbi időpontja 2024. III. negyedév. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.
 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

A beruházó most átvállalja a lakások teljes közműfejlesztési díját ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

+ Redőny előkészítés.

+ Wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése.

 

Amennyiben a jánossomorjai, új építésű Origó Házak lakópark, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Helyiség Méret (m2)
Nappali 17.5
Konyha 5.1
Szoba 11.4
Fürdőszoba 3.6
WC 1.8
Előszoba 4
Terasz 7.2