Eladó Családi ház, Halászi

#679700414

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

73.88 millió Ft

Halászi
Alapterület:
97 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 326 m2
Hőszigetelt
Villanyfűtés
Vegyes
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Ideális méretű, szuper családi ház, kiváló adottságokkal!

 

Mosonmagyaróvártól 3 km-re, Halászin, 1326m2-es telken, 96.76m2 lakóterületű családi házat kínálunk.

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Jellemzők:

-A telek betonelemes és drótfonatos kerítéssel körbekerített. A kert parkosított, lombos gyümölcsfák, fúrt kút, füvesített udvar lett kialakítva. A ház körül térkövezett terasz, betonozott járda készült.

-Az udvarban, a családi ház folytatásaként kapott helyet a kazánház (közvetlenül a lakótérből is megközelíthető) és egy 40m2-es garázs-tároló épület ami könnyen dupla garázzsá alakítható. A kertben van még egy fából készült kerti tárolóépület.

-A ház kiváló elosztású, földszintes, a helyiségek kényelmes méretűek. A nappali is jó méretű, a konyha és étkező a tágas közlekedővel egybe lett nyitva. A konyha fontos kiegészítője, az éléskamra is itt található.

-A két hálószoba közül az egyik normál méretű a másik rendkívül tágas. A fürdőben található egy extra méretű zuhanyzó, fürdőkád, wc és dupla mosdó. A mosókonyhában a szárítógép és a mosógép mellett szinte minden egyéb háztartási eszköz elfér.

-A ház alatt kisebb pince is található. A kazánházba a mosókonyhán keresztül és kívülről is be tudunk menni. Itt található egy villanykazán és egy vegyes tüzelésű kazán is amihez 1500 literes puffertartály tartozik. Ezek az egységek a ház központi fűtését táplálják hőenergiával. De a központi részen lévő kandalló és a hűtő-fűtő klíma is be tudja fűteni a házat.

-A ház kerítőfalai 38cm vastagságú kis méretű téglafalazással készültek amire 10cm-es grafitos hőszigetelés került. Az ablakok 2019-ben lettek beépítve, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, extra széles profillal. Minden ablakon rejtett tokos redőny és felhúzható szúnyogháló is lett elhelyezve.

-A négyféle fűtési lehetőségben mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. Az 1500 literes puffertartálynak köszönhetően egy-két napig (külső hőmérséklettől függően) az ide tárolt többlet hőből lehet fűteni még a házat. A meleg-vizet villanybojler biztosítja.

-2014-től kezdődően a házon szinte teljes felújítás történt. Kívül grafitos hőszigetelés, födém szigetelés, nyílászáró cserék (2019). Bent teljes belső felújítás 2017-től: csővezetékek, villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek, fűtésrendszer, kandalló (2022), klíma. A fürdő 2022-ben újult meg. A konyha 2019-ben készült, frontja valódi kőrisfából, minőségi beépített gépekkel.

-A ház körül kamerarendszer került felszerelésre ami akár távolról, egy okostelefonról is figyelhető. A beltéri ajtók tolószerkezettel készültek, így nem foglalnak helyet és egyben a belső részbe harmonikusan beleillenek.

-Áram mennyiségből 3X20 Amper fog rendelkezésre állni ami lehetővé teszi napelemrendszer felszerelését is. Vezetékes víz, csatorna, internet, kábel-tv a házba bekötve található. Gázvezeték az utcában található.

-A ház igazi otthont biztosít akár egy családnak, de egy-két fő is kényelmesen lakhatja. A rezsiköltség a kiváló hőszigetelésnek és a többféle fűtési rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony és télen-nyáron ideális hőmérséklet tartható a házban.

 

Érdemes megnézni, mert a ház hosszú távra tud kényelmes otthont biztosítani kisebb és nagyobb családnak is.

 

Ha az ingatlan vagy kínálatunk bármelyik ingatlana felkeltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 22.16
Konyha 12.3
Szoba 21
Szoba 11.4
Közlekedő 13.6
Fürdőszoba + WC 6.5
Kamra, Éléskamra, Spájz 3.8
Háztartási helyiség 6
Kazánház 10