Eladó Családi ház, Hédervár

#679700269

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

93.8 millió Ft

Hédervár
Alapterület:
196 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
911 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Délkelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Tágas, fiatal családi ház eladó a Szigetköz szívében!

Hédervár egyik legjobb részén, méretes családi házat kínálunk, ami több funkcióra ad lehetőséget a tulajdonosnak.

 

A 196m2 hasznos lakóterű házban a nappali mellett 5 szobával lett kialakítva. Továbbá a terasz mellett egy önálló bejáratú üzlethelyiség vagy iroda is található. Otthoni vállalkozás, szolgáltatás, céges iroda részére tökéletesen alkalmas.

 

-A teljes ház radiátoros központi fűtéssel szerelt, gázkazán és vegyes-tüzelésű kazán is biztosíthatja a meleget. A gázkazán meleg víz, ez biztosítja az állandó meleg víz ellátást. A vegyes-tüzelésű kazán egy 1000 literes indirekt tárolót (puffertartályt) is kapott. Ezzel a többlethő jól raktározható és kevesebb, gazdaságosabb tüzelést biztosít a háznak.

-911m2 telek parkosított, közlekedő utak térkövezettek. A füvesített felület automata öntözőrendszerrel kiépített, kútvízről ellátott.

-Készült az udvarba egy dupla garázs ahol két autó kényelmesen elfér. Ebben az épületben van még egy 30 m2 szerszámtároló és egy 22m2-es tüzelőtároló a vegyes-tüzelésű kazánnal és puffertartállyal is. A garázsok szekcionált automata kapuval felszereltek.

-A földszinten található a konyha, étkező, nappali, 1 szoba fürdőszoba, wc, kamra, közlekedő és a terasz felől megközelíthető üzlethelyiség/iroda. A konyha és reggeliző önálló helyiségben van (nem amerikai konyhás nappali kialakítású).

-A felső szint beépítése 2009-ben történt. A minden szoba és a wc elkészült, a fürdőszoba nem lett teljesen elkészítve.

-Az emeleten 3 hálószoba és egy 34.5m2 teljes alapterületű játékszoba is van. A hálószobák is kényelmes méretűek. A wc kialakításra került. A fürdőben a víz, csatorna, villany kiállások megvannak, a teljes befejezése az új tulajdonos feladata lesz a saját ízlése alapján. Az emeleten található még egy gardrób is ahol sok minden elfér. A falak igény esetén jól variálhatóak.

- Földszinten egy 23.3m2-es fedett terasz készült, ami fekvéséből adódóan szinte egész évben jól használható. Az emeleten egy 14m2 erkély van ami két hálószobából is megközelíthető.

-Az emeleti 34.5m2-es szobában konyha-nappali kialakításához a kiállások készültek, így a felső szinten egy önálló nappali+3 szobás lakás könnyedén kialakítható.

-Az emeleten egy split klíma is felszerelésre került a nyári nagy melegek ellensúlyozására.

-A 38-as porotherm rendszerű falazat további 5cm hőszigetelést kapott a homlokzaton. Ez tökéletes megfelel a mai kor igényeinek is. A hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók kiváló szigetelést és jó klímát biztosítanak a háznak. A műanyag ablakok redőnnyel felszereltek. Az emeleten mindössze 3db, velux tetőablak van, árnyékolóval felszerelve (fürdő, gardrób, egy hálószoba).

-A telek teljesen körbekerített, utcafronton motor kapuval nyitható az autóbejáró. A kertben szép parkosítás, gyümölcsfa, merev falú medence található.

 

Kiváló választás a nagy tereket kedvelőknek, már fiatal (majdnem felnőtt-) vagy idősebb generációval költözőknek. A földszint adottságai miatt két lakásnak vagy üzlet indításának alkalmas. Az emelet önálló otthonként működhet is tökéletesen. Az egész épület akár egy bankfiók teljes terület igényét is elláthatja.
 

Ritkán van lehetőség ilyen szép állapotú, több funkciós ház megvásárlására. Ide csak költözni kell, nincs azonnali felújításra szükség. Hívjon vagy keressen a megadott elérhetőségeken bővebb információk miatt.

 

Helyiség Méret (m2)
Előtér 2.7
Étkező 12.6
Konyha 12
Nappali 20
Kamra, Éléskamra, Spájz 4.4
Lépcsőház 6.4
WC 1.8
Közlekedő 13
Fürdőszoba 10.5
Szoba 14
Üzlethelyiség 13.3
Közlekedő 12
WC 1.8
Fürdőszoba 10.5
Szoba 34.5
Szoba 18.2
Szoba 14.9
Szoba 14.8
Gardrób 6.8
Erkély 14
Terasz 23.4

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Iparterület
Üzlethelyiség
Ikerház
Műhely
Szórakozóhely
Vendéglátóipari egység
Sorház
Szálloda, panzió
Raktár
Étterem, vendéglő, cukrászda
Iroda egyéb
Birtok