Eladó Családi ház, Hegyeshalom

#679700396

Eladó Családi ház

44.8 millió Ft

Hegyeshalom
Alapterület:
81 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
896 m2
Gázkazán
Vegyes
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Hegyeshalomban, azonnal birtokba vehető családi ház eladó!

 

Hegyeshalomban, közel a település központjához, csendes utcában, szerkezetileg kiváló állapotú, betonfödémes családi házat kínálunk. A tető cserélnél a kiváló állapotú vörösfenyő gerendák maradtak, de a lécezés, fólia, cserép, esőcsatorna cserélve lett.

Az elhelyezkedés miatt, könnyen és gyorsan juthatunk az osztrák és a szlovák határhoz is. Az autópálya is pár percen belül elérhető. A ház kifejezetten csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található, közelben van bolt, iskola, óvoda, stb.

- A 81m2 hasznos alapterületű, földszintes családi ház fűtését gázkazán biztosítja, a központi fűtés radiátoros rendszerű. A meleg-vizet gázbojler készíti. A pincében egy szinte új vegyes-tüzelésű kazán is használható a fűtésre.

- A telek adottságai kiválóak, 896m2-es telek normál szélességű utcafronttal rendelkezik. A ház elhelyezése oldalhatáron álló. A kertben néhány gyümölcsfával, melléképülettel találkozhatunk és van bőven hely kertészkedésre is.

-A beépítési szabályok lehetővé teszik 2. ház építését is, így befektetés szempontjából is remek ajánlat.

- A családi ház magasföldszintes, alatta részben pince készült, itt található a vegyes-tüzelésű kazán és a gázkazán is.

- A családi házban 3 szoba, étkező, főzőfülke fő helyiségek találhatóak. Kamra, fürdő, wc és előtér, folyosó kaptak még helyet. A belső elosztás változtatható. Könnyen egybenyitható pl. az étkező az egyik szobával és a folyosó résszel, így egy kifejezetten nagy teret kapunk.

- Télen a meleget központi-fűtés biztosítja radiátorokkal, amit egy gázkazán vagy a vegyes-tüzelésű kazán táplál. 2018-ban az étkezőbe egy méretes cserépkályha is épült.

- Az épület 40cm vastagságú tömör téglás falazattal készült. A födém betongerendás, teljesen betonozott, igény esetén beépíthető. A külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, hőszigetelt üvegezéssel. A tető 2008-ban szintén cserélve lett. Így a felújítások egy részét már elvégezték.

- Kiváló szerkezeti és statikai állapotban található a családi ház. Érdemes egy átgondolt felújítással saját igényekre alakítani.

- A közművek mindegyike bevezetve. Vezetékes víz, csatorna, gázvezeték, villany. A kertben vert kút is rendelkezésre áll.

Amennyiben ez a családi ház vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését keressen a megadott elérhetőségeken további információkért!

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 20.5
Szoba 18.9
Szoba 9
Étkező 8.4
Főzőfülke 3.9
Fürdőszoba 4.2
WC 1
Közlekedő 6.6
Kamra, Éléskamra, Spájz 3.1
Tároló 2
Terasz 7

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése