Eladó Családi ház, Kisbodak

#679700418

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

92 400 €
( 37 113 384 Ft )

Kisbodak
Alapterület:
95 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
806 m2
Gázkazán
Kertre néző
Bútorozatlan
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Frissen felújított, gázfűtéses, 2 szobás családi ház eladó!

 

Kisbodak településen, családi házas környezetben, szinte teljesen felújított, 95m2 lakóterületű családi ház eladó.

 

KIZÁRÓLAG A CENTRÁL-INGATLAN KíNÁLATÁBAN.

 

A Kisbodakon található családi ház jellemzői:

-A település igazi gyöngyszem a Szigetközben, remek közösségi élettel, barátságos itt élőkkel. Gyönyörű természeti környezetben található, belső tavakkal, tiszta rendezett utcákkal. A Duna ágrendszere remek lehetőség horgászatra, vízitúrákra, kerékpáros- és gyalogtúrákra.

-A 806 m2-es telek szépen rendben tartott. Az udvarban melléképület, tároló épületegyüttes található. Ezek még felújítást igényelnek. A főépület folytatásában lévő helyiségben wc és mosdó került kialakításra.

-A kertben termő gyümölcsfák, egy kevés szőlő és füves rész lett kialakítva. Az ingatlan teljesen közművesített, víz, villany, gáz, csatorna is be van kötve.

-A 95 m2-es családi ház alapterülete növelhető, van lehetőség hozzáépítésre, bővítésre is. Minden falazata égetett, tömör téglából készült. Kiváló szerkezeti, statikai állapotban van. Hibamentes vízszigeteléssel, repedésmentes falakkal.

-A földszintes házban 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, mosókonyha wc-vel, előszoba helyiségek találhatóak. A fedett terasz 10m2-es, remekül használható tavasztól őszig tartó időszakban.

-2017-2019 között teljes felújítás is történt. Tetőcsere (teljes tetőszerkezet), műanyag ablakok, redőnyök nappali és hálószoba ablakokon, műanyag bejárati ajtó, új rétegrendű aljzatbeton minden lakóhelyiségben, fürdőszoba felújítás, fűtés-korszerűsítés, lapradiátorok, gázfűtés kondenzációs gázkazánnal. Minden cső- és villanyvezeték kicserélésre került. A teljes felújítás során csak a homlokzati színezés és igény esetén a szigetelés nem készült el, a többi része a családi háznak szakszerűen, kiváló minőségben fel lett újítva.

-A ház főfalai 40 cm vastagságúak, égetett téglából épültek, a födémben 20-40 cm kőzetgyapot szigetelés van. 2017-ben a tető szerkezete is cserélve lett és cserépfedést kapott. Az áramból 3X20A nappali és 1X16A vezérelt mennyiség áll rendelkezésre.

-A lapradiátoros, falba rejtett csövezésű fűtési rendszert kondenzációs gázkazán táplálja, ez készíti a meleg vizet is. A meleg víz előállítására villany is használható, így a gázkazán nyári időszakban pihentethető. A nappaliban egy szép cserépkályha is található ami, ha kell az egész házat befűti. Ez 2018-ban teljesen elbontásra került és újra lett rakva.

-Az udvarban ásott kút van, egy szivattyúval öntözésre jól használható. Rendezett szomszéd házakkal, csendes utcában található a családi ház.

 

A felújított családi ház jelenleg is kiváló szigetelésű, alacsony rezsivel működik. Kiválóan alkalmas kis család vagy 1-2 ember életterének, otthonának. A képeken látható bútorzat (konyhabútor is) elszállításra kerül, ez nem része az ajánlatnak.

A feltüntetett irányár Euróban fizetendő, (92.400.- Euró).

 

Amennyiben a kisbodaki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 25.5
Konyha + étkező 19.5
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.83
Szoba 17.63
Fürdőszoba 8.73
WC 3.7
Közlekedő 17.2
Terasz 10

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése