Eladó Családi ház, Levél

#679700102

Eladó Családi ház

42.86 millió Ft

Levél
Alapterület:
86 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
352 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Önálló kert
Összkomfort
BB
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Új, modern családi házak, magas minőségben!

Levélen épülő családi házakat kínálunk. Érdemes mihamarabb érdeklődni, hogy a legjobb ajánlatot találja meg!

A hirdetésben szereplő "A" jelű családi ház 4 szobás (nappali + 3 hálószoba). Hasznos alapterülete 86m2, lakótere 81m2 + terasz 11,2m2 (terasz területének fele a hasznos alapterület része).

A házhoz tartozó telekrész 352m2. Ez egy sarok telek, melyre két egyforma méretű családi ház készül. A házak nincsenek összeépítve, 1-1 tároló köti össze őket, amit a vételár tartalmaz.

A saroktelek adottságai miatt, mindkét háznak önálló bejárata, saját privát telekrésze van. A hirdetett ház a telek sarokrészén épül, a nap szépen körbejárja.

A tervezésnél igyekeztek a legjobb elosztású belsőt teret kitalálni, de lehetőség van változtatásra is amit az építési szabályok megengednek.

Energetikai besorolása minden követelménynek megfelel.

A település közvetlenül Mosonmagyaróvár mellett található, közel az osztrák és a szlovák határátkelőhöz. A várossal és a szomszédos két országgal kerékpárúttal is össze van kötve. A település dinamikusan fejlődik, városi jellegű lakókkal. Levélen megtalálható minden ami egy család kényelméhez kell. Van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek, szolgáltatók.

Az önálló családi házak készültségi szinttől függően választható mérettel és kialakítással készülnek. A házak hasznos alapterülete 86m2 és 107m2 között változnak (lakótér: 81m2-93m2 között).

A választható telekméretek 352m2 és 496m2 között alakulnak a készlet erejéig.

családi házak tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű házak készülnek.

Típustól és telektől függően, lehetőség van garázs vagy kocsibeálló építésére is. Néhány típushoz saját tároló is készül amit a vételár tartalmaz.

A házak kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a homlokzatra 15cm-es szigetelés kerül, a födém és az aljzat is bőséges szigetelést kap.

A fűtés és a meleg-víz ellátás kondenzációs gázkazánról történik, most alapáron padlófűtéssel. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés.

A ház hűtése is előkészítésre kerül. Fűtés-kész vásárlása esetén klíma előkészítés, kulcsrakész vásárlás esetén 1db klímával kerülnek átadásra a házak.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Igény esetén minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kaphat.

A feltüntetett nettó ár emeltszintű (fűtés-kész) állapotot jelöl és a nettó telekárat tartalmazza. Az épület külseje teljesen készen kerül átadásra, tereprendezéssel. Lehetőség van térkövezést és kerítés kivitelezést is kérni.

A feltüntetett nettó ár nem tartalmazza az Áfát. Finanszírozási konstrukciótól függően, lehetőség van arra, hogy  teljes vételár (telek + ház) 5% Áfát tartalmazzon. Így a fűtéskész, bruttó vételár: 45.000.000.- Ft (telekkel együtt)

Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

Az épületek a jelenlegi előírásokat kielégítő hőszigetelésűek, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

Lehetőség van CSOK igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!

Minden átadott házhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás lekötéstől függően 6-8 hónap múlva várható, érdemes választani, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható családi ház.

Amennyiben a fenti ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

 

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 27.61
Konyha 7.13
Szoba 11.84
Szoba 9.5
Szoba 9.5
Fürdőszoba + WC 6.66
WC 1.54
Közlekedő 3.96
Előszoba 3.23
Terasz 11.2

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Irodaház
Üzlethelyiség