Eladó Családi ház, Máriakálnok

#679700288

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

98 millió Ft

Máriakálnok Malomdűlő
Alapterület:
130 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Vízparti
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
905 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Bútorozatlan
Délnyugat
1
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Vízparti-vízpart közeli családi ház a Malomdűlőben!

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben, 905m2-es, vízparti családi házat kínálunk!

A családi ház akár már 2023. októberben átvehető majdnem teljesen kulcsrakészen. Érdemes most megnézni mert nincs az ingatlanpiacon ilyen ajánlat.

A családi ház földszintes, 130.21m2 lakóterületű + 20.21m2 terasz kialakítása lehetséges (a terasz igény szerint bővíthető is). A belső kialakítás szuper jó. A nappali-konyha-étkező tágas (44m2), két fürdő készül, 3 tágas hálószoba (11.76m2, 12,74m2, 16.58m2) + 1 kisebb szoba (7.5m2) ami dolgozó szobának vagy gardróbnak is kiváló lehet, de gyerekszobának is megfelelő. Külön háztartási helyiség és vendég wc is van.

A műszaki paraméterek magasak, kizárólag I. osztályú anyagok felhasználásával épül a családi ház, tapasztalt (több ilyen házat épített) kivitelező munkájával.

Gree hőszivattyús fűtés-hűtés készül, padlófűtéssel és a födémbe épített mennyezet hűtéssel. Ez a jelenleg legjobb fűtési és hűtési technológia. A nappaliban lehetőség van kandallókémény építésére is, így akár az egész ház egy jól megtervezett kandallóval is fűthető.

A porotherm rendszerű főfalakra 15cm hőszigetelés kerül, a monolit vasbetonfödém 20cm kőzetgyapot szigetelés kap.

A külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készülnek, kívül-belül, diófa mintás, színezett kerettel. Minden ablakra és a teraszajtóra hőszigetelt alumínium redőnyök kerülnek, amik applikációról működtethetőek akár akkor is amikor nem vagyunk otthon.

A családi ház készültségi szintje: kívülről teljesen készre színezve kerül átadásra. Belső készültség: glettelés-festés, kapcsolók, konnektorok felszerelve, fűtés-hűtés aktiválva. Igény esetén a vételáron felüli, teljes befejezést is vállalják, de az anyagokat, színeket, mintákat már az új tulajdonos választhatja ki.

A közművek közül vezetékes víz, szennyvíz csatorna és villany, tv-internet a házba bekötve. Gázvezeték nincs, de ez manapság nem hátrány.

A telek fekvése, elhelyezkedése igazi természetközeli otthont biztosít az itt lakóknak. A Malomdűlő egy jól szabályozott lakóövezet családi házakkal és üdülő házakkal. Ez biztosítja, hogy elég sok zöldterület maradjon ezen a részen hosszútávon.

Aki olyan családi házban szeretne élni aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog lakni.

A kert kapcsolódik egy erdősávval egybekötött horgásztóhoz. Ahol horgászni ( és fürdeni) is lehetséges. A családi ház gyönyörű, zöld környezetben található vízparti kapcsolattal, egyedi adottságokkal.

Óvatosan mert könnyű beleszeretni!

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

 

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali 36.45
Étkező 7.48
Szoba 16.58
Szoba 12.74
Szoba 11.76
Félszoba (kisszoba) 7.5
Fürdőszoba + WC 7.31
Fürdőszoba 2.94
Háztartási helyiség 6.63
WC 2.09
Közlekedő 14.86
Előszoba 3.9
Terasz 20.21

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Iparterület
Üzlethelyiség
Ikerház
Iroda egyéb
Vendéglátóipari egység
Műhely
Birtok
Szálloda, panzió
Raktár
Szórakozóhely
Sorház
Tanya
Telephely
Étterem, vendéglő, cukrászda