Eladó Családi ház, Máriakálnok

#679700402

Eladó Családi ház

69.5 millió Ft

Máriakálnok
Alapterület:
92 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
706 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Kertre néző
Délkelet
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Hőszivattyús, 3 hálószobás, szinte új családi ház extra minőségben!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Mosonmagyaróvártól 3km-re, a Mosoni-Duna ölelésében, Máriakálnokon, frissen elkészült minőségi családi ház, 706m2-es telken eladó.

 

-A ház belső kialakítása nagyon jól sikerült. 3 hálószobához két fürdő tartozik wc-vel. A nappali-konyha jó méretű. A konyha mögötti részen vannak az egyéb helyiségek mint háztartási helység és egy 17m2-es pince ami kamrának, tárolónak remekül használható.

-A jelenlegi, 90-95%-os készültségi állapotban is megvásárolható a ház. De igény esetén teljes, kulcsrakész befejezés is kérhető, akár 1 hónap alatt készen van. Az irányár a jelenlegi készültségi szintre vonatkozik.

-Hőszivattyús fűtést és meleg víz ellátást kap a családi ház, H tarifás villanyórával. Így rendkívül alacsony rezsi lesz elérhető. Padlófűtés készült, a nyári napokra klíma előkészítés is van a nappaliban és minden szobában egyaránt. A belső részen festés-glettelés elkészült, felkerültek a kapcsolók-konnektorok.

-A homlokzatra 15cm-es hőszigetelés készült. A födémbe 30cm hőszigetelés került. A széles profilú, külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültek, minden ablakon és a teraszajtón redőnnyel. A külsö-belső könyöklők is felkerülnek még.

-A tető antracit színű cserepeslemez fedést kapott, szintén antracit színű esőcsatorna is felkerült.

-A terasz betonozott, 19.2m2-es, igény esetén befedhető. Délkeleti fekvésű mint a nappali, ez a legjobb választás naposság, használhatóság szempontjából.

-A családi ház emelet/tetőtér beépítésre alkalmas, sőt a tervek és az előkészületek már meg is történtek. Önálló bejárat a felső szintre, fűtés, víz, villany, csatorna felállások megvannak, tetőtéri ablakok bekerültek. A felső szinten további nappali + 2 szobás lakás alakítható ki.

-A családi ház szinte teljesen új. A korábban épült épületnek csak a főfalai és a födém-tetőszerkezete maradt meg, ezek kiváló állapotban vannak most is. 2024-ben bővítés és teljes belső átalakítás történt. Tulajdonképpen minden új a ház külső-belső részén.

-A hasznos alapterület 92m2, a lakótér 86.63m2 + 19.2m2 terasz (terasz 1/3 része beszámításba került a hasznos alapterületbe). Továbbá egy 17m2-es pince is van a családi ház alatt, a tetőtér beépíthető.

-A házban egy kisebb wc+zuhanyzó készült és egy tágas fürdőszoba wc-vel, ahol elfér a fürdőkád, zuhanyzó és dupla mosdó is. A szobák jó méretűek, és jól berendezhetők. A háztartási helyiségben elfér a mosógép és a szárítógép is.

-A ház környezetében hasonló, új házak találhatók, rendkívül csendes, forgalommentes utcában. Itt bátran ki lehet engedni a gyereket!

 

Szinte azonnal költözhető. Könnyű beleszeretni!

 

Amennyiben ez az új családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a a megadott telefonszámon!

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 16.74
Amerikai konyha 10.26
Szoba 11.38
Fürdőszoba + WC 2
Előszoba 4.3
Szoba 11.96
Szoba 12.09
Fürdőszoba + WC 7.75
Közlekedő 4.76
Háztartási helyiség 4.16
Közlekedő 1.23
Pince 17
Terasz 19.2