Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár

#679700401

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

77.8 millió Ft

Mosonmagyaróvár Majrok
Alapterület:
110 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
380 m2
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
2
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Jó méretű családi ház csendes utcában eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Mosonmagyaróvár majoroki városrészén, belvárosától autóval 3 percre, 2003-ban teljesen felújított, átépített családi házat kínálunk.

A ház környezetéből adódóan kifejezetten csendes helyen található. Közelben a Lajta folyó vízpartja és a belváros is 15 perc sétával elérhető. Sportolási, kikapcsolódási lehetőségek is gyalogosan elérhetők.


 

-A házhoz tartozó telek terület 380 m2. A telek két utcára nyílik amire két, önálló családi ház épült egymástól távolabb. A két utcafront miatt nincs közös telekrész, mindkét háznak és telekrésznek saját bejárata van. A házak önálló helyrajzi számon vannak, a telek használata szerződéssel szabályozott.

-Füvesített kertben örökzöldek, kerti pavilon található. A két telekrész sövénysorral van elválasztva. A nappaliból nyíló, részben fedett terasz a kert felé néz. Az udvarban két autó is elfér.

-A családi ház teljes lakóterülete 110m2 + 28m2 részben fedett terasz. 2019-ben a tetőtér egy rész lett beépítve ahol egy szoba készült. Lehetőség van a tetőtér másik részének beépítésére is ahol még egy szoba kialakítható.

-A ház belső elosztása: a földszinten tágas nappalit találunk nagyobb belmagassággal és gerendás mennyezettel. Az étkező-konyha is jó méretű, világos. A földszinten lévő, 2 tágas hálószoba 19m2 és 15m2-esek. Továbbá fürdő wc-vel, háztartási helyiség, közlekedő található.

Az emeleten egy tetőtéri szoba készült aminek teljes alapterülete 17m2, ami mellé egy hasonló méretű szoba még könnyen elkészíthető itt, ez jelenleg tároló helyiség.

-A terasz 27.84m2-es, 9m2-es része fedett, tavasztól őszig jól használható.

-Az épület tégla falazatú, kiváló szerkezeti és statikai állapotban van. A tetőtér beépítés kialakítása 2019-ben készült.

-Hőszigetelt üveggel készült műanyag profilú nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval lettek felszerelve. A tetőtérbe Velux ablakok kerültek.

-Kombi gázkazán biztosítja a fűtést radiátoros rendszerrel és a meleg vizet készíti. A gázkazán 2013-ban lett cserélve.

-A 2003-as bővítésnél, felújításnál burkolat, szaniterek, konyhabútor, ablakcserék, vezeték cserék, tető héjazat csere, nappali, terasz építés, stb. történtek. A 2019-es tetőtér beépítésnél egy szoba lett kialakítva, továbbá a másik tetőtéri részt leszigetelték, ablakkal ellátták, jelenleg tárolóként funkcionál.

-A jó méretű konyhabútor elég tárolóhelyet biztosít. Az étkező praktikusan a konyhával egy helyiségben található. A nappaliban egy kandalló keret készült, füstmentes elektromos vagy bioetanol kandallóbetét elhelyezhető benne.

A ház alacsony költséggel üzemeltethető. Szuper helyen található. A hálószobák kifejezetten tágasak és a 27m2-es nappali, 2.9m-es belmagassággal szintén jó méretű. Érdemes megnézni.

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 27.37
Konyha + étkező 11.88
Szoba 19.92
Szoba 15.58
Fürdőszoba + WC 7.43
Kamra, Éléskamra, Spájz 1.84
Közlekedő 8.82
Szoba 17.28
Közlekedő 1
Terasz 27.84