Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár

#679700405

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

104.5 millió Ft

Mosonmagyaróvár Halászi úti lakóterület
Alapterület:
130 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
592 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Önálló kert
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kényelmes méretű, földszintes családi ház a Gyöngyös Villaparkban!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Új fejlesztésű, 4 szobás családi ház amit csak a Centrál-Ingatlan kínálatában talál meg. Erdő melletti, önálló telek, 130m2 hasznos alapterület, 123m2 lakótér + 30m2 terasz (13.3m2 fedett).

Ez végre egy olyan családi ház ahol nagy hálószobák és tágas helyiségek készülnek. Készültségtől függően még opcionálisan hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás is választható.

Akár már 2025 első félévében is beköltözhet!!!

-Mosonmagyaróvár belvárosához közel, a Gyöngyös Villaparkban, 592m2 önálló telken, új építésű, családi házat kínálunk.

Fontos megjegyezni az extrákat:

-A telek különleges adottságokkal rendelkezik. Aszfaltozott zsákutcában található. A hátsó telek szomszéd egy több hektáros erdő. Az egyik oldalt gyalogút határolja. Így csak egy szomszéd van.

-A földszintes ház hálószoba méretei nagyobbak mint a standard, 16,4m2, 15m2, 13,2m2.

-A nappali és a konyha-étkező részben elválasztva van egy pengefallal. A nappaliból és a konyhából is közvetlenül ki lehet menni a fedett teraszra.

-Két fürdőszoba készül. A szülői hálószobához egy privát fürdő wc-vel. A másik két hálószobához egy tágas fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, dupla mosdóval. Továbbá egy önálló wc is lesz mosdóval.

-Minden ablak és erkélyajtó rejtett tokos redőny előkészítést kap lefutósínekkel. Csak a redőny palástot kell beépíteni.

-Az épület körül szegéllyel készült mosott kő feltöltés lesz, az esővíz szikkasztókban kerül elvezetésre.

-Most extra kedvezményként a térköves, dupla kocsibeállót és járdát kap az új tulajdonos.


 

- A 4 szobás családi ház 130.15 m2 hasznos alapterületű. Lakóterülete 123.5 m2 + fedett terasz 13.3 m2-es, továbbá 17m2 nem fedett teraszrész.

-A földszintes családi házban tágas nappali (26,4m2), étkező-konyha (18m2), háztartási helyiség, 3 hálószoba, 2 fürdő, 2 wc, közlekedő és terasz található.

-A kis forgalmú, utcában épülő családi ház 562m2-es, önálló, saroktelekre épül. A telek arányai ideálisak, elég kert marad a telekből.

-A családi ház formája kellemes stílusú, jól átgondolt tervezés eredménye. A belső elosztás is rendkívül ideális.

-A műszaki tartalom magas. Kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden. A családi házat tapasztalt, sok referenciával rendelkező, stabil vállalkozás készíti saját beruházásban.

-Külső nyílászárók: modern, műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű üvegezéssel készülnek. Az ablakok és a teraszajtó beépített redőnytokkal lesznek beépítve, nappaliban motoros mozgatásra előkészítve, többi helyen manuálisan.

-A fűtés kondenzációs gázkazánnal történik, az összes helyiségben padlófűtéssel, fürdőkben elektromos törölközőszárítós radiátor is lesz. A meleg víz ellátást is a kondenzációs kazán biztosítja. Készültségi szinttől függően hőszivattyús fűtés is választható.

-A családi ház Porotherm 30cm-es kerítőfalazattal + 15 cm-es homlokzati szigeteléssel készül, nemes vakolat záróréteggel. A monolit vasbeton födém is bőséges szigetelést kap. A padlás tárolásra alkalmas lesz.

-A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telek árát, az épület teljes külső befejezését, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot (betonozott aljzat, gépi vakolt belső falak, víz-, csatorna-, villanykiállások, közmű költségeket, aktív fűtést és meleg víz ellátást).

-A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség, választható anyagok felhasználásával, minőségi befejező munkákkal.

A családi ház csodás környezetben található. A Gyöngyös Villapark a belvárostól 3 perc autóútra van, a Mosoni-Duna is a közelben van. Környezetében hasonló családi- és ikerházak találhatók.

A nálunk vásárlóknak a házuk befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

Remek választás, kiváló energetikai besorolás, alacsony rezsi, kiváló lokáció, minőségi kivitelezés. Tervezett átadás lekötéstől függően 2025 nyár.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 26.4
Konyha + étkező 18
Szoba 16.4
Szoba 15
Szoba 13.2
Fürdőszoba 7.3
WC 1.2
Fürdőszoba + WC 6.2
Közlekedő 12.4
Háztartási helyiség 7.4
Terasz 13.3