Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár

#679700424

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

248.8 millió Ft

Mosonmagyaróvár Belváros
Alapterület:
289 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 195 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Délnyugat
1
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Belvárosi, prémium kategóriás, elegáns családi ház eladó!

 

KIZÁRÓLAG A CENTRÁL-INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!

 

Mosonmagyaróváron, az óvári városrész belvárosától pár percre kínáljuk ezt a kényelemre és élhetőségre tervezett családi házat. Prémium minőség, egyedi megoldások mindenhol!

-A családi házban minden részlet jól kitalált és kiválóan kivitelezett, az elegancia és az időtállóság kézzelfogható. Itt elsőre is, mindenki otthon érzi magát. A terek tágasak és egyben élhetőek is.

-A telek 2195m2-es, a ház össz. alapterülete 323m2 (lakótér+garázs+pince), hasznos alapterülete 289m2 (lakótér+terasz fele), lakótere 253m2.

-A helyiségek jó elosztásúak. Van hely nagyobb társaságnak, partik, összejövetelek megvalósítására. A privát részek is jól tervezettek, 3 hálószoba, 3 fürdő, gardrób, óriási terasz, garázs (két autónak) és az egyéb helyiségek is mind a kényelmet szolgálják.

-Egy önálló bejáratú apartman kialakítása is elő van készítve, ami a garázs után található. A 42.5m2-es garázs egy részének leválasztásával, már készen is van a konyha, fürdő, nappali helyiségekből álló kis lakás. További két hálószoba is kialakítható a ház lakórészén, ha erre igény mutatkozik.

-A tégla burkolatú, 45m2-es pince kifejezetten a jó beszélgetések, poharazgatások színtere. Az italtartók már készen vannak, a hangulat adott.

-A kert szépen parkosított, zárt kerítéssel bekerített. Öntözőrendszer táplálja a pázsitot és a növényeket. Közel 30 gyümölcsfa már bőséges termést tud hozni, kiegészítve egy kis szőlővel és konyhakerttel megtermelhető a vitaminforrás. A térkövezés is minden szükséges helyen megvan. A hátsókertben egy 18m2-es tároló is készült, a kerti dolgok tárolására. A térkövezett részen akár 6-8 autó elfér. A dupla garázsban két felső kategóriás autó befér.

-A családi ház stílusa és anyaghasználata eleganciát tükröz minden részletében és egészében is. Öröké divatos, visszafogott, de igényes burkolatokkal, berendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel.

-Nappali (50m2), étkező (24m2), konyha (16m2) külön helyiségben, de egymásból nyílóan lett kialakítva. A 72m2-es, részben fedett teraszra mindhárom helyiségből ki lehet menni, ami jól használható szinte minden évszakban.

-A földszintes házban, a nagy hálószobához fürdő és gardrób is kapcsolódik. Ez a rész jól használható a család rangidős tagjainak. A másik két hálószobának is saját fürdője és gardróbja van.

-Továbbá háztartási helyiség, kamra, vendég wc készült még az első részen. A garázs után konyha, fürdő lett kialakítva.

-A ház műszakilag is a kiváló kategóriába tartozik. Homlokzati szigeteléssel, vörösfenyő nyílászárókkal. A közösségi terekben 2.9 m-es belmagassággal készült.

-A házban gázkazán biztosítja a meleget, padló- és radiátoros fűtéssel. Minden helyiség fűtött,. A nappaliban vízteres kandalló is készült a hangulatos téli estékre. Ami a ház egészének fűtésére is alkalmas.

-A tetőre 7.5kWh-s napelemrendszer került ami bőséggel megtermeli a felhasznált áramot. A kapacitásból adódóan akár elektromos autó töltésre is elegendő. Még éves elszámolással, így a többlet termelés később is felhasználható.

-Riasztórendszer mindenhol megvan, a teraszon is van külső mozgásérzékelő. A kertben fúrt kút táplálja az automata öntözőrendszert. A beépített bútorok, gépek maradnak, a berendezési tárgyak megbeszélés tárgyát képezhetik.

 

Minden megvan, amit egy minőséget és eleganciát kedvelő tulajdonos számára fontos. A ház akár 2 hónapon belül is beköltözhető és nem kell 1-2 évet bajlódni a tervezéssel és kivitelezéssel. Az ingatlan saját részre készült, ez élőben is jól érzékelhető.

 

Komoly ház, komoly vásárlónak!

 

Amennyiben ez a prémium kategóriás családi ház vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését keressen a megadott elérhetőségeken további információkért!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 50.29
Étkező 23.78
Konyha 15.72
Szoba 12.5
Szoba 11.25
Fürdőszoba + WC 3.4
Gardrób 4.72
Háztartási helyiség 5.75
WC 2
Közlekedő 7
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.69
Előtér 3.46
Szoba 17.33
Fürdőszoba + WC 11.45
Gardrób 4.69
Közlekedő 10.97
Garázs 22.42
Tároló 20.11
Konyha 14.1
Fürdőszoba + WC 5.55
Borospince 47
Terasz 71.42

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése