Eladó Építési telek, Tárnokréti

#679700389

CSAK NÁLUNK  
Eladó Építési telek

29.5 millió Ft

Tárnokréti
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
13 739 m2
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Vízvezeték a telek előtt
Gázcsonk a telken
Nincs szennyvízelvezetés

Vízpart melletti, kiváló adottságú, közel 14.000m2-es belterületi ingatlan eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Tárnokréti településen található fantasztikus adottságú, belterületi telek 20 m-re a van a tóparttól és 100m-re a Rábca folyó partjától.

Az M1-es autópálya és a 86-os gyorsforgalmi út is 8km-re található. Így a Rábca parti kistelepülés könnyen megközelíthető. Győrbe 25 perc alatt, Pozsonyba 40 perc alatt, Bécsbe 1 óra alatt tudunk eljutni.

Tárnokréti mégis nyugodt, gyönyörű természeti környezetben fekszik, nagyvárosi nyüzsgéstől mentes hangulat van mindenhol. Itt lelassul az idő! Garantáltan magunkra és a környezetünkre tudunk figyelni.

Kiválóan alkalmas vállalkozás indítására, turisztikai fejlesztésre, vendéglátói tevékenységre. A telek fekvése, elhelyezkedése igazi természetközeli ingatlan kialakítását teszi lehetővé. Adottságai miatt ritkán adódik lehetőség ilyen ingatlan megvásárlására.

Az eredeti elképzelésben egy családi ház és lovarda épült volna az összesen 13.739m2-es telekre. A tervdokumentációk rendelkezésre állnak, igény esetén átvehető. Egy 155m2-es családi ház készült volna az utcafronti részre. A hátsó 1 hektárra, egy 3 épületből álló lovarda készült volna összesen 525m2 épülettel.

A területen nagy részén kifejlett, termő gyümölcsfák találhatók. Szilva, vilmoskörte, birskörte, sárgabarack, cseresznye. Összesen több mint 170 fa tetemes gyümölcsterméssel. A fák alatt öntözőrendszer van kiépítve.

A teljes terület körbekerített, a talaj sík, füvesített. Mögötte egy kis horgásztó található ami, akár az itt kialakuló tevékenységhez kapcsolva használható. A közelben természetvédelmi területek is vannak.

Aki olyan házat szeretne aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog építkezni, vállalkozni.

A telken lévő tároló épület kb 20m2-es, továbbá készült egy 90m2-es, sávalapos építési hely is és két pontalapos rész is tároló építésére.

A teljes 13.739m2 terület belterületi ingatlan, 3 helyrajzi számon, összesen akár 3600m2 épület építhető rá.

A közművek közül vezetékes víz a telek előtt, villany 3X16A villaórával a telken található. Gázvezeték a telken belül van 2db felállással.

Az ingatlan irányára: 29.500.000.-Ft+Áfa

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése