Eladó Ikerház, Hegyeshalom

#679700393

Eladó Ikerház

56.98 millió Ft

Hegyeshalom
Alapterület:
77 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű, azonnal költözhető
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
202 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Délkelet
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Azonnal átvehető, új építésű ikerház Ytong tégla rendszerből!!!

Centrál-Ingatlan egyedi ajánlatában érdeklődőinek kínálja a 679700393-as azonosítószámú ikerházat.

 

Hegyeshalomban, családi házas övezetében, 77 m2 teljes lakóterületű, új építésű ikerház, 202 m2-es telekkel eladó. CSOK Plusz igénybe vehető!

 

-A Hegyeshalomban csendes területen épült ikerház környezetében szintén lakóházak találhatók, közel van a település központja. Az országhatár és az autópálya is könnyen elérhető.

-A széles utcafrontú saroktelekre, egymás mellé két ikerházi lakás épült, 203-202m2 telekmegosztásban. Önálló bejárattal, önálló utcafronttal, nincs közös telekrész.

-A hirdetésben szereplő B”jelű ikerházi lakás a telek bal oldalán helyezkedik el, a telek sarokrészén, kevés szomszéddal. Ideális méretű, 202 m2-es telekrésszel, az épület melletti kocsibeállóval autó részére. A kertrész a szomszédos ingatlanok kertjéhez és egy forgalommentes utcarészhez kapcsolódik. Nyugodt, csendes környezetre lehet számítani a mindennapokban.

-Az ingatlan Ytong téglából, fűtéskész állapotban készült el, azonnal átvehető. Igény esetén a kulcsrakész befejezés is lehetséges.

-A földszinten nappali + konyha, egy hálószoba, wc, fürdő található. Az emeleti részen két szoba, fürdő+wc, közlekedő helyiségek vannak. A terasz 10m2-es délkeleti irányba néz, igény esetén befedhető.

-Az ikerház teljes lakóterülete 77.37m2. Az emeleten a tetőtéri jellegből adódóan a hasznos alapterület 69.25m2 + 10m2 terasz.

-A ház kiváló minőségű anyagok felhasználásával épült. A teljes épület Ytong rendszerrel készült aminek jelentősen jobb a hőszigetelése mint az égetett tégla rendszereknek. A külső, 30cm-es Ytong falazatra 15cm-es homlokzati szigetelés kerül. A szintek közti födém vasbetonból készült A tetőtérbe 30cm szigetelés került beépítésre. Az aljzatban 13 cm szigetelés került.

-3 rétegű üvegezésű, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

-A fűtést hőszivattyú biztosítja, minden helyiségben padlófűtéssel. A meleg víz ellátást is a hőszivattyú biztosítja. Így a ház rezsi költsége alacsony lesz. Közművek: villany 3X20Amper, saját vízóra, csatorna bekötés. A H tarifás villanyóra igénylése az új tulajdonos feladata, de az előkészítés és villanyórahely kialakítás megtörtént.

-A telek falazott kerítéssel és 3D-s kerítéssel bekerített, a telekrészek közötti kerítést is tartalmazza a vételár. Igény esetén (plusz költség) a kapu elkészítését is vállalják. Az utcafronttól a bejáratig térköves járda készül, igény esetén (plusz költség) egyéb térkövezés is igényelhető.

-A feltüntetett ár fűtés-kész ár. Tartalmazza bekerített telek árát és az épület fűtéskész árát. Kívülről teljesen kész, belül igény esetén a teljes befejezést is lehet kérni. Az ár tartalmazza teljes közművesítést, mérőórákat, a kialakítást, a fűtéskész kivitelezést, tervezés költségét.

 

Amennyiben a 679700393-as számú ikerház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a +36 70 322 2121 telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére. CSOK Plusz igényelhető!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 20.33
Amerikai konyha 5.75
Szoba 10
Közlekedő 3.79
WC 1.17
Fürdőszoba 4.27
Szoba 17.45
Szoba 9.35
Fürdőszoba + WC 2.9
Közlekedő 2.58
Terasz 10

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése