Eladó Ikerház, Mosonmagyaróvár

#679700224

Eladó Ikerház

59.5 millió Ft

Mosonmagyaróvár Magyaróvár
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
352 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Délkelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Hőszivattyús fűtésű, nappali + 3 hálószobás, új ikerház szuper helyen!

Mosonmagyaróváron, óvári városrészen, új építési területen BB energetikai besorolású ikerházat kínálunk.

 

-A kis forgalmú, aszfaltozott utcában épülő ikerházi lakás egy nagyobb telek belső részére épül. A házhoz 351.7m2 telek tartozik.

-A ház praktikus stílusú tervezés eredménye. A belső elosztás is ideális, kisebb alapterületen minden szükséges megtalálható. A földszintes ház helyiségei: nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba, továbbá fürdő+wc, önálló wc ahol a mosógép és a hőszivattyú is elfér és egy közlekedő ahonnan a helyiségek nyílnak.

-A nappaliból egy 18.15m2-es teraszra tudunk kilépni és opcionális lehetőségként a terasz bővíthető és a jövőben befedhető.

-A magas műszaki tartalom, kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden.

-Külső nyílászárók: Kömmerling márkájú, több légkamrás profilú, 3 rétegű üvegezéssel készülnek. EXTRA kedvezményként, most a vételár tartalmazza az alumínium redőnyöket és a szúnyoghálókat is.

-A fűtést és a meleg vizet Mitsubishi márkájú meleg-víz tárolós, hőszivattyú biztosítja. A ház padlófűtéssel kerül átadásra. A hőszivattyú hűtésre is alkalmas, a kiépítés benne van az árban, a fan-coil beltéri egységet az ár nem tartalmazza.

-A ház 30-as porotherm rendszerű téglából készül 15 cm-es homlokzati szigeteléssel. Aljzatban 15 cm hőszigetelés kerül, födémbe 30 cm hőszigetelés kerül beépítésre. Tetőfedés cseréppel történik.

-A ház délkeleti fekvése kiváló választás, napfény és világosság szempontjából. A jó méretű ablakok ezt támogatják, így a téli időszakban sok napenergiát is beengedhetünk a házba.

-A ház hasznos alapterület 79.81m2, nettó lakóterülete 73.76m2 + 18.15m2 terasz. (a nem fedett terasz 1/3-a beleszámít a hasznos alapterületbe).

-A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telekrész árát, teljes külső befejezést, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot.

-A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség. Készültségi szinttől függően változtatás, opcionális átalakítás, extra kérések is megvalósíthatóak.

-A közműbeállásokat tartalmazza a vételár, a közműórák költségét nem. Ezt a vevő saját nevére tudja igényelni. A hőszivattyúhoz H tarifás mérőóra igényelhető.

-A telekre két ikerházi lakás kerül, egymástól speciális hanggátló falszerkezettel elválasztva. A padlás is elválasztva kerül átadásra, igény esetén járható felület elkészíthető és méretes tároló rész alakítható ki.

-A vásárlás illetékmentes (Egyéb esetben 2.4 millió Ft lenne az illeték)! Az ikerház a használatba vételi engedély után társasházzá alakulhat, lakásonként önálló helyrajzi számokkal.

-Kérhető plusz költséggel: kerítés, térkövezés, belső munkálatok stb.

 

Remek választás, kiváló lokáció, minőségi kivitelezés. Tervezett átadás lekötéstől függően 2023 II-III. negyedév.

 

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 18.1
Amerikai konyha 11.61
Szoba 10.2
Szoba 8.4
Szoba 8.1
Fürdőszoba + WC 5.13
WC 4.32
Közlekedő 7.9
Terasz 18.15

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Sorház
Ikerház
Műhely
Építési telek
Üzlethelyiség
Irodaház
Iroda egyéb
Telephely
Vendéglátóipari egység