Eladó Irodaház, Mosonmagyaróvár

#679700214

CSAK NÁLUNK  
Eladó Irodaház

227.6 millió Ft

Mosonmagyaróvár Ipatelep
Alapterület:
1 197 m2
Szobák száma:
26
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 778 m2
Gázkazán
Városra néző
Részben bútorozott
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Üzleti ingatlan, irodaház, telephely remek adottságokkal!

Mosonmagyaróvár ipari városrészében kínáljuk ezt a 784m2 irodai területtel rendelkező irodaházat. Az épület beépített területe 1197m2 (földszint+emelet+pince) a hozzá tartozó udvar 2778m2.

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

- Az épületben 25 db irodahelyiség található, vizesblokkokkal, közlekedőkkel, kiszolgáló helyiségekkel. Található itt egy szolgáltai lakás is, galériával, konyhával. Ez 45m2+galéria.

- Az épület pinceszintből, földszinti és emeleti részből áll. A fűtött terület (földszint + emelet) 784m2. Pinceszint 413m2. Lehetőség van a padlástér beépítésére amivel tovább 400m2 terület alakítható ki.

- Igény esetén van lehetőség az épület két részre bontására, önálló bejárattal, önálló udvarral, önálló közművekkel és fűtésrendszerrel.

Az épülethez tartozó 2778m2-es udvarban további garázsok, tárolók, színek, melléképületek találhatóak több száz négyzetméter beépítettséggel. Ezeket is tartalmazza a vételár.

- A felújítások több részletben zajlottak. A külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, gázkazánból 2db lett beépítve, váltott üzemben működnek. Lehetőség van távfűtésre csatlakozni is.

- Az épület főfalai 50cm vastag, tömör téglafalazat. A statikai, szerkezeti állapota kiváló, az I. világháborúban épült, masszív épület nem igényel homlokzati szigetelést, szerkezeti felújítást sem.

- Az épület alatt teljes pince található, 413m2 területtel. Ez száraz, védett terület, kiválóan alkalmas irattárnak, műhelynek, raktárnak.

- A tetőtér kialakítása alkalmas további beépítésre ahol további 400m2 terület alakítható ki.

- A terület megközelíthető kamionnal, teherautóval is. Több bejárattal rendelkezik. Udvarra, parkolója betonozott, rendezett.

Az ingatlan remek adottságokkal rendelkezik vállalkozás működtetéséhez és egyben kiváló befektetési lehetőség is. Időpont egyeztetés miatt várom jelentkezését a megadott elérhetőségeken.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Építési telek
Sorház
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Raktár
Műhely
Irodaház
Vendéglátóipari egység
Telephely
Ikerház