Eladó Szálloda, panzió, Hegyeshalom

#679700273

CSAK NÁLUNK  
Eladó Szálloda, panzió

84.5 millió Ft

Hegyeshalom
Alapterület:
380 m2
Szobák száma:
10
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
300 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
Vegyes
Részben bútorozott
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Ritka befektetési lehetőség a közvetlenül a hegyeshalmi határátkelőnél!

Az M1-es autópálya mellett, a magyar-osztrák határátkelőnél, több részegységből álló vendéglátó- és szolgáltatóegység, több mint 380m2 beépített területtel,, 100m2 fedett-zárt terasszal keresi új tulajdonosát.

 

- A két önálló részből álló épületegyüttes rendkívül ideális kialakítású. 3 teljes szintből áll, pince+földszint+emelet.

- Lokációja kiváló, közvetlenül az M1-es autópálya kilépő oldalán, néhány száz méterre az országhatártól található ingatlan könnyen megközelíthető. Folyamatos átmenő forgalom biztosítja a jó üzemeltetési lehetőséget.

- Kiválóan alkalmas tranzit jellegű szálláshely biztosítására akár saját alkalmazottaknak, akár szerződéses partnereknek, egyéb vendégeknek. Az 300m2-es telken parkoló is vannak kialakítva aszfalt burkolattal.

- A saroképület több mint 10 szobával rendelkezik amik a három szinten lettek kialakítva.Pincében közös zuhanyzóval, wc-kel. Földszinten közösségi terekkel, emeleten több szobával ahol a szobákhoz fürdő-wc tartozik. Korábban elsősorban étterem, vendéglátó és szórakozóhely működött itt. Konyhai kiszolgálás a pincében működő konyhából történt, a konyha most is rendelkezésre áll gépekkel együtt.

- Lakóingatlan(ok) beszámítása lehetséges.

- A 1994-ben készült tégla épület több felújításon esett át. Jelenlegi állapota is kiváló, a működéshez nem igényel azonnali teljes felújítást.

- 2012-ben egy átfogó műszaki felújítás és átalakítás történt. Vízvezeték, villanyvezeték, gázkazánok cseréje. Szobák, zuhanyzók, kialakítása, felújítása.

- Terasz is jól használható, fedett és részben zárt kialakítású. Külön bejáraton megközelíthető a pince a teraszról és az épületből is.

- A vételár nettó összegben került feltüntetésre. 84.5 millió Ft + Áfa. Igény esetén, értékegyeztetés után maradhatnak a saját tulajdonban lévő berendezéseket, konyhai gépeket, eszközöket, vendéglátásban használt ingóságok is.

- A teljes épület 3 szintből áll. Lehetőség van más funkció kialakítására is. A változatos, nagy átmenő forgalom miatt kiváló bázist kínál egy értékes vállalkozásnak.

- A fűtés két gázkazánról megoldott, minden épületrész fűtött. Víz-, gáz-, és villany ellátás két irányból megoldott, beállásonkénti mérőórával. Ez garantálja a folyamatos ellátás biztonságát.

 

Amennyiben a 679700273-as számú vendéglátó komplexum, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Üzlethelyiség
Építési telek
Ikerház
Iroda egyéb
Vendéglátóipari egység
Műhely
Raktár
Telephely
Étterem, vendéglő, cukrászda
Tanya
Garázs
Szórakozóhely
Sorház
Szálloda, panzió