Eladó Téglalakás, Hegyeshalom

#679700403

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

136 000 €
( 53 581 281 Ft )

Hegyeshalom
Alapterület:
62 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
70 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Részben bútorozott
Dél
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kertes, 3 szobás, hőszivattyús fűtésű lakás kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

A nyugati országhatártól néhány kilométerre, Hegyeshalomban, központi helyen, földszinti, kertes, egyedi kivitelezésű lakás eladó.

 

Hegyeshalomban 2014-ben készült, keveset használt lakás jellemzői:

-A földszinti, 3 szobás lakás hasznos alapterülete 62 m2. Lakótere 56 m2, térkövezett, fedett terasz 14 m2. A lakáshoz 70m2 saját terület tartozik, bekerített kert egy szép platánfával az udvarban. Továbbá egy térkövezett kocsibeállót is tartozik a lakáshoz a társasház bekerített területén.

-Helyiségei: Nappali+amerikai konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba zuhanyzó fülkével és wc-vel, önálló wc mosdóval, gardrób helyiség, előszoba és fedett terasz.

-A lakás ablakai jellemezően a saját kertekre néznek. A lakás dél fekvésű, a kertet is sok napsütés éri, de nyáron jó árnyékot tart a platánfa.

-Az épület kivitelezése és a lakás belső része is minőségi anyagok felhasználásával készült, a helyiségek jó méretűek. A saját kert nagy érték egy ilyen lakásnál.

-A kert bekerített egy része lábazatos, kovácsoltvas jellegű kerítéssel, másik része betonelemes kerítéssel. Utcáról nincs belátás sem a kertbe, sem a lakásba.

-A társasház bekerített területtel került átadásra. Autóval motoros kapun tudunk bemenni a parkolókhoz, gyalogos bejárathoz kaputelefon van. Közös tároló is rendelkezésre áll a kerékpárok részére.

-A lakópark környezete kiváló. Megtalálható a közelben minden szükséges dolog. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, vasútállomás, stb.

-A társasháztól 3.5 km-re található az ausztriai országhatár. A lakások környezetében zömében hasonló lakások találhatóak.

-A tervezésnél fontos szempont volt a rezsi költség alacsonyan tartása. A lakás kiváló szigeteléssel rendelkezik, 20cm homlokzati szigetelés, 3 rétegű üvegezésű (passzívház minősítésű) fa nyílászárók redőnnyel. A fűtést házközponti hőszivattyú biztosítja, meleg-víz ellátás házközponti, gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. A lakás szellőztetőrendszerrel kiépített, így a folyamatos friss levegő is biztosított.

-A lakásban minden helyiségében padlófűtés található. A fürdőbe egy törölköző szárítós radiátor is került.

-A 3 rétegű, ragasztott üveggel ellátott külső nyílászárók, 20 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakót! Az ablakokra motoros mozgatású redőny került felszerelésre.

 

A lakás megépítése óta keveset használt, így szinte minden új benne. Az ár tartalmazza a beépített bútorokat és néhány más bútort is. Az irányár 136.000.-Euró, kizárólag Euróban fizethető.


 

Amennyiben ez a hegyeshalmi, szinte új lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.



 

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Szoba
Szoba
Fürdőszoba + WC
Gardrób
Előszoba
WC
Terasz
Kert

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése