Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700130

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

38.1 millió Ft

Mosonmagyaróvár Magyaróvár
Alapterület:
50 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Hőszigetelt
Geotermikus hűtés-fűtés
Kertre néző
Önálló kert
Összkomfort
BB
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! „BB” energetikai besorolással!

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes NHP Zöld Hitel, CSOK, CSOK Zöld Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.

 

A új építésű lakás jellemzői:

- A B14-es számú első emeleti lakás hasznos alapterület 50.135 m2. A lakás határoló falain belüli terület 47.21 m2, + erkély 5.85 m2.

- A lakás helyiségei: nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba, wc, előszoba helyiségek és erkély.

 

- A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

- Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

- Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét. Kocsibeállók bőséggel készülnek (jóval több mint ahány lakás lesz kialakítva).

- A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és körpanorámás, hatalmas teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kert árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek, ára egységesen 12.700.-Ft/m².

- A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén van lehetőség a kulcsrakész befejezést is kérni.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-cool beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia.

A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

+ redőny előkészítés

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Helyiség Méret (m2)
Nappali 18.99
Konyha 5.13
Szoba 12.4
Előtér 3.83
Fürdőszoba 3.6
WC 1.8
Erkély 5.85