Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700205

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

39.88 millió Ft

Mosonmagyaróvár
Alapterület:
65 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Hőszigetelt
Gázkazán
Városra néző
Részben bútorozott
Délnyugat
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

3 önálló szoba + étkező + konyha, erkély!

Mosonmagyaróvár városközponthoz és a mosoni városrész központjához közel, csendes környezetben, 1. emeleti, 3 szobás téglalakást kínálunk.

- A 65m2-es lakás a piactól gyalogosan 2 percre található. Forgalomtól mentes környezetben. Az épület karbantartott, társasházként működik.

- A két emeletes épület, 1. emeleti, középső szintjén található 65m2-es lakáshoz egy sarok erkély tartozik. A lakás minden ablaka és az erkély is déli-délnyugati fekvésű. A nap mindenhol szépen besüt.

- A lakás jó elosztású. Különlegessége, hogy 3 önálló szobával rendelkezik, így biztosít mindenkinek privát helyiséget. A konyha és étkező biztosítja a közös teret. Az étkező és a mellette lévő szoba egybenyitható, így egyszerűen kialakítható a konyha-étkező-nappali típusú helyiség.

- A 2002-ben épült lakáson több felújítás is történt. A konyhabútor és a beépített bútorok 2014-ben készültek. 2020-ban került be az új, kondenzációs gázkazán, amely meleg-víz tárolós (nem átfolyós). A fürdőben a felújításnál a burkolatok és szaniterek az idei évben lettek cserélve.

- A közlekedőben, fürdőben, erkélyen járólap burkolás készült. A konyha-étkezőben és a szobákban laminált padló található.

- A fűtést radiátoros rendszeren keresztül a kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakás oldalról, alulról és felülről is fűtött lakások határolják. Így a fűtés költségei nagyon kedvezőek.

- Az épület 30-as porotherm rendszerű téglából épült, 5cm-es homlokzati szigeteléssel. A műanyagablakok hőszigetelt üvegezésűek, mindenhova redőny is szúnyogháló került.

- A társasház füvesített, zárt udvarral rendelkezik, kiváló gyerekek biztonságos játékához. Közös tároló és fedett kerékpár tároló is rendelkezésre áll.

Amennyiben a hirdetett ingatlan vagy kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltett figyelmét keressen a megadott elérhetőségeken!

Ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Helyiség Méret (m2)
Konyha 6.4
Étkező 9.6
Szoba 12.5
Szoba 11
Szoba 8
Fürdőszoba + WC 5
Közlekedő 11.4
Erkély 6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Iroda egyéb
Műhely
Üzlethelyiség
Sorház
Irodaház
Építési telek
Telephely
Vendéglátóipari egység
Ikerház