Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700243

Eladó Téglalakás

49.01 millió Ft

Mosonmagyaróvár Magyaróvár
Alapterület:
52 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Vízparti
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
140 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Vegyes
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Vízpart közeli, új lakások leköthetők!

Új fejlesztésű, víz közeli lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában.

 

Hőszivattyús padlófűtés és meleg víz ellátás + klíma előkészítés!!!
 

Az óvári városrész jól megközelíthető részén, lazán beépített környezetben újonnan épülő társasházban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. Két, 13 lakásos épület készül, melyek néhány lépésre vannak csak a Lajta és a Mosoni-Duna folyótól.

A földszinti lakásokhoz saját kert tartozik (32m2-140m2 saját kertek), a felső szinti, penthouse jellegű lakásokhoz panorámás terasz tartozik (81m2-82m2 méretű teraszok).

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Extraként klíma előkészítéssel és redőny előkészítéssel kerülnek átadásra a lakások.

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes CSOK, CSOK Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.
 

A új építésű lakás jellemzői:

- Az Fsz4-es számú földszinti, 2 szobás lakás hasznos alapterület 51.12m2. A lakás nettó lakóterülete 45.22m2 + 13.81m2 fedett terasz. A lakáshoz 140m2-es saját kert tartozik.

- A lakás helyiségei: nappali-konyha, egy hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba helyiségek.

 

- Lokáció tekintetében kiemelt helyen épülnek az otthonok. A különböző adottságú, és méretű, új lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Csak kevés lakás készül, jó adottságokkal.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások körpanorámás teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kert árát a feltüntetett irányár tartalmazza.

- A lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Az autóparkolók zöme a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét. Lakásonként 1db parkoló készül.

- A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 2-3 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti a jövőben, gondoskodva a takarításról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket.

A homlokzat 20cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=0.7 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú rendszer biztosítja az épületben, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, a feltüntetett vételár tartalmazza a klíma előkészítést. A kül- és beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia.

A kis lakópark átadása 2024. III.-IV. Negyedévben várható. A szabad lakásokról kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna és szükség lenne hitelre is? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Helyiség Méret (m2)
Nappali 17.89
Amerikai konyha 7.34
Szoba 10.79
Fürdőszoba 3.7
WC 1.77
Előtér 3.72
Terasz 13.81
Kert 140.77