Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700368

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

64.98 millió Ft

Mosonmagyaróvár Városközpont
Alapterület:
73 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű, azonnal költözhető
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Parkra néző
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Örök panorámás, erdőre néző, penthouse lakás eladó!

Mosonmagyaróváron, a Kiserdőben, 2 szobás, penthouse lakás, 65m2-es, panorámás terasszal, teremgarázsi kocsibeállóval, saját tárolóval eladó.

 

A 2023-2024-ben épült, fűtéskész, új lakás jellemzői:

-Az épület liftes. A 4. emeleti, 2 szobás lakás hasznos alapterülete 73.83m2. Lakótere 52.24m2, erdőre néző, panorámás terasz 64.78m2. A hasznos alapterület tartalmazza a lakás helyiségeinek területét és a terasz területének 1/3 részét. A lakáshoz a teremgarázsban egy kocsibeálló tartozik és egy saját tároló helyiség is a földszinten. Ezeket az ár tartalmazza.

-Helyiségei: nappali+amerikai konyha, hálószoba, fürdő, külön wc, közlekedő.

-A lakás igazi különlegessége a privát, 65m2-es, terasz, amely szép kilátást biztosít a környező erdőre. A terület hamarosan beépül így az erdőre néző panoráma örökre megmarad.

-Itt helyet kaphat akár egy yakuzzi, fitnesz rész és egy kanapésarok is. Akár a teraszon télikert kialakítása, beüvegezése is lehetséges, így egy télen-nyáron jól használható, különleges rész alakítható ki.

-A lakás teljes befejezése az új tulajdonos igénye szerint készülhet, a hálószoba jó méretű. Nappali-étkező-konyha tágas. A panorámás ablaknak köszönhetően rendkívül világos.

-A lakópark környezete kiváló. Megtalálható a közelben minden szükséges dolog. Élelmiszer üzlet, iskola, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló, stb.

-A társasháztól 15 km-re található az ausztriai és a szlovákiai országhatár is. A lakások környezetében zömében fiatal és új építésű lakások és családi házak találhatóak.

-A tervezésnél fontos szempont volt a rezsi költség alacsonyan tartása. A lakás 15cm homlokzati szigeteléssel rendelkezik, a fűtése, hűtése és a meleg-víz ellátás házközponti hőszivattyúval történik.

-A lakásban minden helyiségében padlófűtés található. Hűtésről a beépített fan-coil gondoskodik, nappaliba, hálószobába és a közlekedőbe is biztosítja a hűtést, hogy az egész lakást nyáron is a megfelelő hőmérsékleten tudják tartani.

-A 3 rétegű, ragasztott üveggel ellátott külső nyílászárók, 15 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtés-hűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakót! A minden ablakra motoros mozgatású redőny került felszerelésre.

Az ár tartalmazza a saját tároló és a kocsibeálló árát is. A lakás szakszerűen glettelve és kifestve került átadásra. A lakás megvásárolható teremgarázsi kocsibeálló és tároló nélkül is, ebben az esetben a lakás irányára 60 millió Ft

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári, erdőre néző, penthouse lakás, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.



 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 20.35
Konyha 6
Szoba 14.76
Fürdőszoba 4.62
WC 2.07
Közlekedő 4.44
Tetőterasz (napozóterasz) 64.78