Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700394

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

30.89 millió Ft

Mosonmagyaróvár Belváros
Alapterület:
50 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Cserépkályha - fa, szén
Természetre néző
Komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

RITKASÁG! Belvárosi, parkra néző lakás garázzsal eladó!

 

Mosonmagyaróvár belvárosának közvetlen közelében, csendes, ősfás környezetben, 1. emeleti, 2 szobás téglalakást kínálunk. A lakáshoz egy 18m2-es garázs tartozik amit a vételár tartalmaz!

 

- A lakás a magyaróvári belvárostól gyalogosan 5 percre található. Csodás, parkos, madárcsicsergős környezetben. Az épület A múlt század elején épült, de kiváló szerkezetű és jól karbantartott.

- A kétszintes épület, 1. emeleti, (felső szintjén) található 50m2-es lakás kelet-nyugati fekvésű. Felette már csak a padlásrész van. Az ablakokból a környező parkra látunk, nincs az épület körül forgalmas út.

- A lakás remek elosztású, jó méretű szobákkal, kevés közlekedővel, kamrával, külön konyhával kialakított. A fürdő és wc helyiséget egybenyitották a felújítás során, így ez is jó méretű lett. A kamra igazi kincs már manapság, itt kapott helyet a villanybojler és mosógép, szárítógép is elfér.

- 2014-ben több felújítás is történt. Járólap került a konyhába, fürdőbe, wc-be, közlekedőbe és kamrába. A fürdőben a felújításnál a burkolatok és szaniterek mellett a csövek és a villanyvezetékek is ki lettek cserélve. A valódi tölgyfa parketta csiszoláson, lakkozáson esett át. A konyhabútor és még néhány apróság is ekkor került be a lakásba.

-Az épület falai, masszív tömör téglából készültek, nyáron hűs, télen jól tartja a meleget. Az ablakok jó állapotú, hagyományos, fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval.

- A fűtést a két szoba között lévő cserépkályha biztosítja, továbbá a konyhába infrapanel, fürdőbe elektromos fűtőtest lett felszerelve. A cserépkályha 3 éve lett teljesen újjáépítve, kémény kipucolva. A meleg-vizet villanybojler készíti.

-Lehetőség van hűtő-fűtő klímával könnyen és olcsón megoldható az automatikus fűtés, gázfűtésre is van lehetőség. De a jelenlegi fűtésrendszerrel is nagyon kedvező rezsivel működik a lakás.

- A lakáshoz saját tároló is tartozik a társasház kertjében, amely elég tágas az éves tüzelő tárolására. A beton alapra készült, fém szerkezetű garázs 18m2-es (6X3m) az autó mellett a kerékpárok is elférnek. A négy lakásos épület pincéjében és padlásán is van a lakáshoz tartozó tárolórész.

 

A lakás akár azonnal költözhető. Ritkán lehet ilyen környezetben lakást kapni!

Amennyiben a hirdetett ingatlan vagy kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltett figyelmét keressen a megadott elérhetőségeken!

 

Ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Helyiség Méret (m2)
Nappali 20
Konyha 6.5
Szoba 12.5
Fürdőszoba + WC 4.5
Előszoba 4
Kamra, Éléskamra, Spájz 2

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése