Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700404

Eladó Téglalakás

68.9 millió Ft

Mosonmagyaróvár Városközpont
Alapterület:
105 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Újszerű
Távfűtés egyedi méréssel
Városra néző
Részben bútorozott
Délnyugat
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Kivételes méretű, 5 szobás lakás eladó!

 

Kiváló minőség, két lakószint, 5 szoba, városközponti elhelyezkedés, beépített bútorokkal, gépekkel eladó!

 

Mosonmagyaróváron, szuper elhelyezkedéssel, forgalommentes zsákutcában, társasházi környezetben kínáljuk ezt a 105m2 hasznos alapterületű lakást. A lakás a társasház 2. emeletén, a felső szinten található, teljes alapterülete a 124m2 + 9.9m2 erkély.

 

Az 5 szobás lakás belső két szintes, klimatizált, két fürdőszobával, két wc-vel lett kialakítva. A nappali és az erkély déli-délnyugati fekvésű. Tágas helyiségek jellemzik, itt minden és mindenki elfér.

 

Jellemzők:

- A lakás alsó szintjén található nappali, étkező, önálló konyha (nem amerikai konyha), kamra, egy kisebb hálószoba, dolgozószoba, fürdő (káddal), wc helyiség. A nappaliból egy 10m2-es erkélyre tudunk kimenni amely minden évszakban napos.

- A lakás felső szintjén két tágas hálószoba (16m2, 17m2), gardrób, fürdőszoba (káddal, zuhanykabinnal, wc-vel). A felső fürdő különlegessége, hogy a kádból a csillagokat is meg tudjuk figyelni a felette lévő ablakon keresztül.

- A rezsiköltsége rendkívül alacsony, átlagos fűtésköltség mindössze 17.200.-Ft/hó. A közös költség is alacsony. A fűtést és a meleg víz ellátást távhő biztosítja, meleg víz órával, a fűtésnél hőmennyiség mérőkkel biztosított a pontos, fogyasztás alapú elszámolás.

- A 2001-ben épület lakáson két nagyobb felújítás történt. 2009-ben padlóburkolatok lettek cserélve (járólap, laminált padló), az alsó szinten lévő fürdő és wc is teljesen újult.

- 2022-es felújítás során: a felső szinten lévő fürdő lett teljesen felújítva, a tetőtéri ablakok lettek kicserélve új, velux műanyag ablakra amik külső hővédő rolóval és belső fényvédő rolóval szereltek. A hűtő-fűtő klíma ekkor került felszerelésre. A konyhabútor csere is ekkor történt, továbbá az felső szinti hálószoba szekrényei is 2 évesek.

- A lakás alsó szinten lévő ablakai hőszigetelt üvegezéssel készült fa nyílászárók, mindenhol redőnnyel. Az emeleten műanyag tetőablakok hővédő és fényvédő rolóval. A belső ajtók fából készültek, furnérozott felülettel.

- A társasház zárt udvarán lévő parkolóhelyeken lehet parkolni, de a társasház körüli ingyenes parkolók is használhatók. Közös tároló is rendelkezésre áll a kerékpároknak és egyéb kis járműveknek. A lakóközösség jó, együttműködő.

 

Ide, szinte csak a bőröndöt kell hozni.

 

Várom jelentkezését a megadott elérhetőségeken!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 18.91
Konyha 6.2
Étkező 16.17
Hobby szoba 14.3
Szoba 9.27
Kamra, Éléskamra, Spájz 1.71
Fürdőszoba 2.71
WC 1.48
Közlekedő 4.65
Szoba 16.23
Szoba 17.28
Fürdőszoba + WC 8.84
Gardrób 6.23

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése