Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#679700410

Eladó Téglalakás

46.9 millió Ft

Mosonmagyaróvár Magyaróvár
Alapterület:
59 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
300 m2
Hőszigetelt
Infrapanel
Vegyes
Részben bútorozott
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Teljesen felújított, 3 önálló szoba + saját kertrész + tárolók!

 

Mosonmagyaróváron, zöldövezetben, a bevásárlóközponthoz közel, 1. emeleti, 3 szobás téglalakást kínálunk amihez 300m2 saját kertrész is tartozik.

Teljes belső felújítás 2018-ban történt meg a lakáson, 2021-ben 10cm-es homlokzati szigetelés készült, a padlásra kőzetgyapot szigetelés került. Ide csak költözni kell!

 

- Az 59m2-es lakás egy 4 lakásos társasház első emeletén található, önálló bejárattal (nincs közös lépcsőház). A lakás tulajdoni lap szerint 56m2-es + a 3m2-es előtér is beépítésre került. Az épület karbantartott, társasházként működik. A társasház 1369m2 telken található amit a lakások tulajdonosai egyenlően használhatnak. Így közel 300m2 kert ehhez a lakáshoz is tartozik.

- A lakás kiváló elosztású. Egyedisége, hogy 3 önálló szobával rendelkezik (nem amerikai konyhás) Tágas nappali, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba. A nappaliból egy gardrób is nyílik, ahol sok minden elfér, továbbá a mosókonyhában is van hely többi dolognak. A lakás feletti padlás is kihasználható a ritkábban használt dolgainknak.

- A 2018-as belső felújítás minden lényegest érintett. Kicserélésre kerültek a víz- és a villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek, külső és belső nyílászárók. A konyhabútor és a beépített bútorok ekkor készültek.

- A közlekedőben, fürdőben, járólap burkolás készült. A konyha-étkezőben és a szobákban laminált padló található.

- A fűtést szintén 2018-as infra, padlófűtés biztosítja. Minden helyiségeben külön termosztáttal szabályozható a hőmérséklet. A fűtés költségei kedvezőek és 3X25A áram + 3X25A vezérelt áram áll rendelkezésre. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A lakásban kandalló kémény is van, építhető vagy elhelyezhető cserépkályha vagy kandalló is.

- Az épület 30-as falvastagságú, kis méretű, tömör téglából épült. 2021-ben a homlokzatra és födémre hőszigetelés került. A műanyagablakok hőszigetelt üvegezésűek, mindenhova redőny és szúnyogháló is került.

- A társasház füvesített udvarral rendelkezik, kiváló gyerekek biztonságos játékához, kis kertészkedéshez. Több saját tároló is rendelkezésre áll. 3 autó részére van murvás parkoló saját területen.

 

Amennyiben a hirdetett ingatlan vagy kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltett figyelmét keressen a megadott elérhetőségeken!

Ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.