Eladó Üzlethelyiség, Mosonmagyaróvár

#679700395

Eladó Üzlethelyiség

19.5 millió Ft

Mosonmagyaróvár
Alapterület:
68 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Gázkazán
Utcára
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Mosonmagyaróvár, forgalmas helyen üzlethelyiség eladó!

 

Mosonmagyaróváron, nagy forgalmú, jól megközelíthető helyen 68 m2-es eladó üzlethelyiséget kínálunk. FONTOS, hogy 96A (3/32A) áramkapacitás van bekötve!

- A mosoni városrész központjában, közvetlen utcára néző üzlethelyiség előtt intenzív gyalogos, kerékpáros és autós forgalom is van. Így könnyen elérhető mindenki számára. Parkoló is van közvetlenül az üzlet előtt és a közelben is.

- A 68m2-es üzlethelyiség, két egymástól függetlenül működtethető üzletrészből áll, ami egymás mellett helyezkedik el. A két üzlet összenyitható, átjárás biztosítható. Jelenleg egy 52m2-es és egy 16m2-es üzlet van kialakítva. Mindkettő utcára nyíló bejárattal, saját wc-vel, egymástól függetlenül működik.

- Kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató vagy irodai tevékenységre is. Korábban pékségként is és egyéb üzletként működött, emiatt 96A (3X32A) áramkapacitás is rendelkezésre áll. Így bármilyen tevékenység működtethető amihez nagy áramerősség kell. A kisebb üzletrész korábban fodrászatként, szépségszalonként is működött, jelenleg is használatban van, további bérlési szándékkal ami biztos bevételt jelent.

- Az 52m2-es területű üzlet eladótere majdnem 30m2, jól berendezhető. A többi helyiségben előkészítő, mosogató, öltöző, raktár, zuhanyfülke (részben) és wc helyiségek lettek kialakítva.

A 16m2-es területű üzletrész egy eladótérből, kis raktár-közlekedőből és wc-ből áll. A raktár-közlekedő részen a két helyiség összenyitható, így biztosított a két rész együtt működtetése is.

-Az üzlethelyiségnek hátsó bejárata is van az áruk fogadására, ki- és bepakolásra.

- A helyiségek járólappal burkoltak. Az üzlet falai festettek, a többi helyiség csempézett.

- A fűtés kombi gázkazán biztosítja lapradiátoros rendszeren keresztül mindkét üzletrészre. Az 52m2-es üzletrészben a meleg vizet is a gázkazán készíti. A 16m2-es üzletrészben villanybojler van, továbbá itt egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, így a fűtés is függetlenül működhet a nagyobb résztől.

A földszinti, közvetlen utcafronti helyiség alkalmas irodai használatra, szolgáltatás működtetésére, de akár értékesítési pontként vagy bemutató helyiségként is használható. Az 52m2-es üzlethelyiség későbbi vételi szándékkal az első időszakban bérelhető is.

A vételárat nem terheli Áfa, így magánszemély és vállalkozás is megvásárolhatja egyéb adóterhek nélkül.

Az üzlethelyiség rezsi költsége alacsony. Minden fogyasztó mérőórával mért, internet, telefon igény esetén beköthető. A két üzletrész között a víz és villany fogyasztás mérése almérővel biztosított.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Helyiség Méret (m2)
Eladótér 30
Eladótér 12
Raktár 9
Konyha 7
Fürdőszoba + WC 6
WC 4

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése