Kiadó Étterem, vendéglő, cukrászda, Mosonmagyaróvár

#679700346

CSAK NÁLUNK  
Kiadó Étterem, vendéglő, cukrászda

1 800 €
( 703 998 Ft )

Mosonmagyaróvár Belváros
Alapterület:
406 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
550 m2
Kiváló
Gázkazán
Utcára
Bútorozott
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Ritka bérlési lehetőség a város szívében!

Mosonmagyaróvár belvárosában több évtizede sikeresen működő vendéglátó egység üzemeltetésére van most lehetőség.

 

- A sokéves tradíciókkal rendelkező épületegyüttes rendkívül ismert a helyiek és az ide látogatók körében. Jelenleg is minden része sikeresen működik. Stabil vendégkör most is megvan, így akár változtatás nélkül is tovább folytatható a tevékenység. De van lehetőség más jellegű vendéglátás vagy tevékenység folytatására is.

-Az étterem bérletével együtt jár és a bérleti díj tartalmazza a teljes berendezést, gépeket, eszközöket és minden azonnali működtetéshez szükséges dolgot, akár a személyzetet is.

-Lehetőség van street-food, egyedi és menü jellegű étterem működtetésére is. A hely ismertsége és az elhelyezkedés tökéletes egy új ötlet megvalósításához is.

- Lokációja kiváló, a sétáló utca központi részén helyezkedik el, megközelíthető autóval is és gyalogosan is.

- A saroképületben a terasszal együtt összesen 180 fő tud helyet foglalni. A belső részen 80 fő, az időszakos teraszon 100 fő fér el. A fedett teraszhoz is minden bútor, eszköz megvan.

-Konyhai kiszolgálás nagy konyhából megoldott az épület központi részéről. A konyha teljesen felszerelt, a telt házra is megvan a kapacitás. Hűtőkamra, pizzakemence, stb-stb. Minden rendelkezésre áll és működik.

- A század elején készült tégla épület több teljes felújításon esett át. Jelenlegi állapota is kiváló, a működéshez nem igényel felújítást.

- Terasz is használható teraszbútorral, ponyvafedéssel, közterület használati szerződéssel.

- A fűtés gázkazánról megoldott, minden épületrész fűtött. Lehetőség van szilárd tüzelésű kazán beüzemelésére is, ez jelenleg inaktív. Víz-, gáz-, és villany ellátás két irányból megoldott, mérőórával mért. Ez garantálja a folyamatos ellátás biztonságát.

-A bérleti díj 1800 Euró/hónap + rezsi, a bérleti díj áfamentes. Hosszútávú, komoly bérlési szándékkal rendelkező bérlő jelentkezést várjuk. A bérléshez 6 hónap kaució szükséges.

 

Amennyiben a 679700346-os számú kiadó belvárosi vendéglátó egység, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése