Kiadó Iroda irodaházban A+, Mosonmagyaróvár

#679700416

CSAK NÁLUNK  
Kiadó Iroda irodaházban A+

198 800 Ft

Mosonmagyaróvár Ipari park
Alapterület:
71 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű, azonnal költözhető
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Utcára
Bútorozatlan
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Kiadó iroda, szolgáltató helyiség exkluzív, új épületben!

 

Mosonmagyaróváron, Movinparkban (ipari park), jól megközelíthető helyen, 71m2-es kiadó iroda helyiséget kínálunk.

A bérlemény extra előnye, hogy bérleti díjat csak az iroda mérete szerint kell megfizetni és a többi helyiség (konyharész, vizesblokk, közlekedő, stb.) is használható, amit a bérleti díj tartalmaz.

 

-Az exkluzív kialakítású irodaépület 2024-ben épült. Modern, korszerű formájával kellemes látványt nyújt az itt dolgozóknak. A kiadó egységen kívül több iroda/vállalkozás működik az épületben.

-Az első emeleti önálló egység két helyiségből áll, amelyek közel egyforma méretűek (36-36m2), igény esetén egybenyitható. Tartozik hozzá konyharész (hűtő, mosogató, mosogatógép, mikró, konyhaszekrény), női-, férfi wc közös mosdórésszel.

-Alkalmas irodai használatra, szolgáltatás működtetésére, de akár értékesítési pontként vagy bemutató helyiségként, előadóteremként is használható.

-A 71m2-es iroda műszakilag jól felszerelt. Két iroda helyiség lett kialakítva, ahol a munkaállomásokhoz padlócsatlakozók vannak elhelyezve. A padlófűtés, a fan-coil, a hővisszanyerős szellőztető rendszer mind a teljes komfortot biztosítja. A vizesblokkban mosdó és wc található, igény esetén zuhanyzó is felszerelhető.

-Az iroda riasztórendszerrel és beléptetőrendszerrel felszerelt. Az udvarban minimum 4 parkoló biztosított a bérleményhez, igény esetén több parkolóról is lehet tárgyalni. A kerékpártároló is használható.

-Az iroda rezsi költsége rendkívül alacsony. Padlófűtést hőszivattyú látja el, saját méréssel, termosztáttal. Felszerelésre került két fan-coil berendezés is ami az egész egységet lehűti. A hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja a mindig friss levegőt. A háromrétegű üvegezésű ablakok kiváló hő- és hangszigetelésűek. Minden fogyasztó mérőórával mért, internet (optikai) és telefon is rendelkezésre áll.

-A 71m2-es iroda bérleti díja 2.800.-Ft/m2/hó + Áfa, azaz 198.800.-Ft/hó + Áfa. Amely tartalmazza a 71m2 iroda használata mellett vizesblokk, konyha, közlekedő, parkolók használati díját. Kettő hónap kaució szükséges.

 

A bérlővel szemben támasztott elvárások: hosszútávú bérlési szándékkal rendelkező, fizetőképes, megbízható bérlő jelentkezését várjuk, aki az épületben működő többi vállalkozás működéséhez illeszkedik.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Helyiség Méret (m2)
Iroda 35.5
Iroda 35.5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése