Eladó Téglalakás, Levél

#679700059

Eladó Téglalakás

55.28 millió Ft

Levél
Alapterület:
59 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Hőszigetelt
Házközponti egyedi méréssel
Kertre néző
Dél
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kulcsrakészen!!! Azonnal átvehető! Kiváló választás saját részre és befektetésnek is!

Levélen, az országhatártól néhány kilométerre, új építésű területen társasházi lakások leköthetők.

Az osztrák és a szlovák határtól 10 percre, dinamikusan fejlődő településen kiváló lehetőséget kínálunk.

A készülő lakópark elegáns külsővel és magas műszaki tartalommal kerül átadásra. A lakások tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű lakások készülnek.

A lakások zöme 1-2 szobás, tökéletesen alkalmas befektetésnek, munka miatt ingázóknak, kezdő lakásnak, és második otthonnak is. Megtalálhatóak a 3 szobás (2 hálószobás) lakások is, földszinten kiskerttel, emeleten erkéllyel.

 

A B1-4 számú első emeleti lakás, 2 szobás és 2 erkélyes. Ebben a kategóriában ez a legjobb fekvésű és elosztású 2 szobás lakás! A 2 db, erkély igazi különlegesség, mindegyik több mint 11m2-es . A lakás fekvése a legjobbak közé tartozik, déli-délkeleti irányba néznek az ablakok, erkélyek keleti és nyugati irányba. Napos, világos, minden évszakban kellemes klímát biztosít. A belső elosztás ideális, a nappali-étkező-konyha 28.44m2-es, wc külön helyiségben van.  A lakás hasznos alapterülete 59.3m2 (lakótér 51.69m2 + erkélyek 11.50+11.22m2).

 

Az épület 2 emeletes, minden szinten teljes értékű alapterülettel készülnek a lakások (nincs tetőtér).

A földszinti lakásokhoz saját kerthasználat tartozik amit a vételár tartalmaz. Az emeleti lakások majdnem mindegyikéhez tartozik terasz-erkély. A 2. emeleten 26m2-es teraszt is találunk.

Lehetőség van garázs vagy kocsibeálló vásárlására is. Saját tárolók is rendelkezésre állnak, ezekből is lehet a lakásokhoz rendelni, igény szerint.

A lakások kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés. A lakások padlófűtéssel ellátottak.

Lakásonként a hűtés is előkészítésre kerül klíma előkészítéssel. Már csak a klímát kell feszerelni, de ez később is beszerelhető bontás nélkül.

Az épületek 20 cm homlokzati szigetelést kapnak. A földszinti lakások aljzatában 16 cm hőszigeteléssel ellátott felületek lesznek.

A lakások között speciális hanggátló fal készül, a aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

 

A feltüntetett ár teljes kulcsrakész állapotot jelöl. Ezen felül a konyhabútor is legyártásra került, ennek árát nem tartalmazza a vételár. Az épület külseje és a teljes környezete teljesen kész, rendezett környezettel, burkolatokkal. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza.

Az épületek a jelenlegi előírásokat kielégítő hőszigetelésűek, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

 

Hitelügyintézésért keressen minket!
 

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2024. I. negyedévben várható, érdemes választani, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható lakás.

Amennyiben a feni ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 22.44
Konyha 6
Szoba 11.81
Fürdőszoba 3.33
WC 1.84
Közlekedő 2.14
Előtér 3.28
Erkély 11.5
Erkély 11.22