Jánossomorja sorház, Jánossomorja

#219

Jánossomorja sorház

Jánossomorja
Típus:
Sorház
Alapterület:
0 m2 - 0 m2
Ingatlanok:
0 szabad ingatlan
(összesen: 4)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár

Sorházi beépítésű, új házak Jánossomorján!

Az osztrák határtól néhány kilométerre, Jánossomorján 95-105 m2 lakóterületű, új építésű sorházak eladók, leköthetők. A házak 12 m2 terasszal 434-436 m2-es (saját, önálló) telekkel eladók. A hasznos alapterület 100-110 m2 (lakótér + terasz fele). Kérjük hivatkozzon a 219-es projekt azonosítószámra.

 

A jánossomorjai sorházak jellemzői:

A sorház hasznos alapterülete több mint 100 m2 (94.65 m2 lakótér + 12 m2-es terasz, mely igény szerint bővíthető).

A legjobb belső elosztást szerint lett megtervezve az épület, de készültségi szinttől függően, természetesen még alakíthatóak a válaszfalak. A két teljes értékű szinttel készülő épületben nappali + étkező + konyha, 3 jó méretű hálószoba, előtér, wc, fürdő,+wc, háztartási helyiség található.

A házakhoz 24 m2-es fedett és oldalról zárt kocsibeálló is tartozik amely az épület része. Igény esetén a beruházó némi többlet költséggel ezt zárt garázzsá alakítja. Van lehetőség csak az utcafront felőli garázskapu beépítésére és a kocsibeálló hátsó részének lezárására is.

A telek teljes szélességében beépül, így a lehető legtöbb egybefüggő hátsókert marad meg. A ház kialakítása miatt a kocsibeállón keresztül a hátsó kert is elérhető akár autóval is (ez ritkaság a sorházaknál).

Igény esetén bővíthető a ház 5 szobássá (4 hálószobásra) is, így a lakótér 110 m2-re bővül + 12m2 terasz. A kocsibeálló egy része kerül beépítésre és itt készül egy hálószoba. Ez lehet szülői háló, nagyszülői rész, vendégrész (akár önálló bejárattal). Természetesen némi többletköltséggel jár a bővítés. Részletek az irodában.

A sorházak lekötéstől, készültségtől és évszaktól függően 6-8 hónapon belül kerül átadásra. Akár már év végére egy teljesen új, kertes sorházba költözhet.

A ház kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül. Ritkaság az ilyen jó elosztás, ekkora kert és modern kivitelezés ebben az árkategóriában.

30-as porotherm rendszerű külső falazat, 15 cm-es homlokzati szigetelés, födémben 20 cm vastag szigetelés. A házak között dupla falazat készül, nincs közös fal. Tetőre betoncserép kerül.

3 rétegű üvegezésű, hőszigetelt műanyag nyílászárók, igény esetén rejtett tokos redőny előkészítéssel.

Kondenzációs gázkazánnal, 5 rétegű alumínium betétes műanyag csövezéssel, stb. Készültségi szinttől függően van lehetőség most padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel kérni. A házanként 1db hőszivattyús klíma is beépítésre kerül, ezzel nyáron is biztosítva az ideális hőmérsékletet.

A feltüntetett ár fűtés-kész ár, kívülről teljesen kész, belül igény esetén a teljes befejezést is vállalják.

A 2022-es, új energetikai előírásokat teljesítik a házak.

A környéken több referencia munka is árulkodik a kiváló minőségről.

CSOK, kamattámogatott hitel igényelhető a házakra!

A kínálat erősen korlátozott. Hívjon a 06 70 322 2121 telefonszámon vagy keressen a megadott elérhetőségeken.
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése