Hegyeshalom határ mellett, Hegyeshalom

#234

Hegyeshalom határ mellett

Hegyeshalom
Típus:
Társasház
Alapterület:
0 m2 - 0 m2
Ingatlanok:
0 szabad ingatlan
(összesen: 60)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár

Lakások az erdő szélén!

Az országhatártól néhány kilométerre, fás, erdős terület szomszédságában lakások korlátozott számban eladók!

A 3 épületből felépült lakópark csodás környezetben kapott helyet, 2-3 oldalról méretes fák, erdő veszi körül. Az épületek elhelyezésénél figyelembe vették a megtartható környezetet és a jó fekvést is.

A lakóparkban már csak néhány lakás várja tulajdonosát, érdemes időben lépni!

AKCIÓ! A beruházó most átvállalja a lakások teljes közműfejlesztési díját és a mérőórák költségét, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelenthet.

Kiváló befektetés! Kiváló otthon!

A társasháztól 2-3 kilométerre található az ausztriai országhatár, a szlovák határ is könnyen elérhető.

A földszinti lakásokhoz saját kert is tartozik. Az emeleti lakásoknál jellemzően loggia lett kialakítva.

Az épületek 3 emeletesek. A második és a harmadik szinten lévő lakások részben tetőtéri jellegűek.

Az épületek között parkosított területek vannak, térköves járdával. A garázsoknál, kocsibeállóknál térköves parkolókkal, utakkal.

A teljes lakópark körbekerített, a kocsibeállók és a garázsok távirányítóval működtetett kapu felől megközelíthetőek.

A lakások környezetében erdős, fás területek találhatóak.

Az épületekben változatos méretű lakások készültek, így mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelőt. Lehetőség van CSOK igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!

A feltüntetett ár emeltszintű (fűtéskész) állapotot jelöl. Az épület külseje és a teljes környezete teljesen kész, rendezett környezettel, burkolatokkal. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza. Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

A tervezésnél az energetikai előírások betartása és a rezsi költségek alacsonyan tartása fontos szempont volt. A lakások kiváló szigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

A lakások padlófűtéssel szereltek, termosztátos hőmérséklet szabályozással, pontos méréssel.

Az épületek 20 cm homlokzati szigetelést kapnak. A földszinti lakások aljzatában 15 cm szigetelés, a tetőtéri részeken 30 cm-es hőszigeteléssel ellátott felületek lesznek. A lakások között speciális hanggátló fal készül, a aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

A lakásokhoz térköves kocsibeálló és garázs is választható. Saját tárolók is vásárolhatóak a lakáshoz korlátozott számban.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2021 IV. negyedévben várható, érdemes választani mert már csak néhány, jó adottságú lakás lakás van.

Amennyiben a feni ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése