Levél, új, modern családi házak!, Levél

#275

Levél, új, modern családi házak!

Levél
Típus:
Családi ház
Alapterület:
0 m2 - 0 m2
Ingatlanok:
0 szabad ingatlan
(összesen: 8)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár

Új, modern családi házak, magas minőségben!

Levélen épülő családi házakat kínálunk. Érdemes mihamarabb érdeklődni, hogy a legjobb ajánlatot találja meg!

A település közvetlenül Mosonmagyaróvár mellett található, közel az osztrák és a szlovák határátkelőhöz. A várossal és a szomszédos két országgal kerékpárúttal is össze van kötve. A település dinamikusan fejlődik, városi jellegű lakókkal. Levélen megtalálható minden ami egy család kényelméhez kell. Van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek, szolgáltatók.

Az önálló családi házak készültségi szinttől függően választható mérettel és kialakítással készülnek. A házak hasznos alapterülete 86m2 és 107m2 között változnak (lakótér: 81m2-93m2 között).

A választható telekméretek 352m2 és 496m2 között alakulnak a készlet erejéig.

A családi házak tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű lakások készülnek.

Típustól és telektől függően, lehetőség van garázs vagy kocsibeálló építésére is. Néhány típushoz saját tárolók készülnek amit a vételár tartalmaz.

A házak kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a homlokzatra 15cm-es szigetelés kerül, a födém és az aljzat is bőséges szigetelést kap.

A fűtés és a meleg-víz ellátás kondenzációs gázkazánról történik, most alapáron padlófűtéssel. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés.

A ház hűtése is előkészítésre kerül. Fűtés-kész vásárlása esetén klíma előkészítés, kulcsrakész vásárlás esetén 1db klímával kerülnek átadásra a házak.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Igény esetén minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kaphat.

A feltüntetett ár emeltszintű (fűtés-kész) állapotot jelöl. Az épület külseje teljesen készen kerül átadásra, tereprendezéssel. Lehetőség van térkövezést és kerítés kivitelezést is kérni.

Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

Az épületek a jelenlegi előírásokat kielégítő hőszigetelésűek, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

Lehetőség van CSOK igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!

Minden átadott házhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás lekötéstől függően 6-8 hónap múlva várható, érdemes választani, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható családi ház.

Amennyiben a fenti ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése