Levél Új lakópark, Levél

#450

Levél Új lakópark

Levél
Típus:
Lakópark
Alapterület:
0 m2 - 0 m2
Ingatlanok:
0 szabad ingatlan
(összesen: 14)
Építési mód:
Tégla

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár

Levélen új lakások, közel az országhatárhoz!

Levélen, az országhatártól néhány kilométerre, új építésű területen társasházi lakások leköthetők.

Az osztrák és a szlovák határtól 10 percre, dinamikusan fejlődő településen kiváló lehetőséget kínálunk.

 

-A készülő lakópark modern külsővel és jó műszaki tartalommal kerül átadásra.

-A lakások zöme 2-3 szobás, alkalmas családosoknak, befektetésnek, munka miatt ingázóknak, kezdő lakásnak és második otthonnak is.

-Az épület 2 emeletes, minden szinten teljes értékű alapterülettel készülnek a lakások (nincs tetőtér beépítés).

-A földszinti lakásokhoz saját kerthasználat tartozik amit a vételár tartalmaz. Az első emeleti lakások mindegyikéhez tartozik erkély. A 2. emeleti lakások panorámás 35-43m2-es teraszt kapnak.

-Az épület napelemrendszerrel lesz átadva ami biztosítja a közösségi terek világítását és a fűtés, meleg-víz ellátás áramigényét.

-A lakások kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés. A lakások padlófűtéssel ellátottak.

-Lakásonként a hűtésre klíma előkészítés kérhető.

-Az épületek 15 cm homlokzati szigetelést kapnak. A földszinti lakások aljzatában 12 cm hőszigeteléssel ellátott felületek lesznek.

-A lakások között speciális hanggátló fal készül, a aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

-Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók.

-A lakásokhoz 1db kocsibeálló vásárlása kötelező, ennek ára 400.000.-Ft+Áfa. Közös tároló áll rendelkezésre a lakók számára. Lakásonként 250.000.-Ft közmű-hozzájárulási költség fizetendő.

-A feltüntetett ár emeltszintű (fűtés-kész) állapotot jelöl. Az épület külseje és a teljes környezete teljesen kész, rendezett környezettel, burkolatokkal. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza. Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

-Az épületek a jelenlegi előírásokat kielégítő hőszigetelésűek, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

 

Lehetőség van CSOK igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!

 

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2023. IV. negyedévben várható, érdemes választani, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható lakás.

Amennyiben a feni ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése