Vízközeli társasház, Mosonmagyaróvár

#532

Vízközeli társasház

Mosonmagyaróvár Magyaróvár
Típus:
Társasház
Alapterület:
39 m2 - 90 m2
Ingatlanok:
12 szabad ingatlan
(összesen: 13)
Építési mód:
Tégla

Vízpart közeli, új lakások leköthetők!

Új fejlesztésű, víz közeli lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában.

Hőszivattyús padlófűtés és meleg víz ellátás + klíma előkészítés!!!

Az óvári városrész jól megközelíthető részén, lazán beépített környezetben újonnan épülő társasházban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. Két, 13 lakásos épület készül, melyek néhány lépésre vannak csak a Lajta és a Mosoni-Duna folyótól.

A földszinti lakásokhoz saját kert tartozik (32m2-140m2 saját kertek), a felső szinti, penthouse jellegű lakásokhoz panorámás terasz tartozik (81m2-82m2 méretű teraszok).

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Extraként klíma előkészítéssel és redőny előkészítéssel kerülnek átadásra a lakások.

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes CSOK, CSOK Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.

- Lokáció tekintetében kiemelt helyen épülnek az otthonok. A különböző adottságú, és méretű, új lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Csak kevés lakás készül, jó adottságokkal.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások körpanorámás teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kert árát a feltüntetett irányár tartalmazza.

- A lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Az autóparkolók zöme a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét. Lakásonként 1db parkoló készül.

- A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 2-3 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti a jövőben, gondoskodva a takarításról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket.

A homlokzat 20cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=0.7 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú rendszer biztosítja az épületben, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, a feltüntetett vételár tartalmazza a klíma előkészítést. A kül- és beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia.

A kis lakópark átadása 2024. III.-IV. Negyedévben várható. A szabad lakásokról kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna és szükség lenne hitelre is? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.


 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése