Eladó Téglalakás, Levél

#679700054

Eladó Téglalakás

58.81 millió Ft

Levél
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
47 m2
Hőszigetelt
Házközponti egyedi méréssel
Kertre néző
Délkelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiemelt helyen, kiváló választás saját részre és befektetésnek is!

Levélen, az országhatártól néhány kilométerre, új építésű területen társasházi lakások leköthetők.

Az osztrák és a szlovák határtól 10 percre, dinamikusan fejlődő településen kiváló lehetőséget kínálunk.

A készülő lakópark elegáns külsővel és magas műszaki tartalommal kerül átadásra. A lakások tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű lakások készülnek.

A lakások zöme 1.5-2 szobás, tökéletesen alkalmas befektetésnek, munka miatt ingázóknak, kezdő lakásnak, és második otthonnak is. Megtalálhatóak a 3 szobás (2 hálószobás) lakások is, földszinten kiskerttel, emeleten erkéllyel.

 

 

Az BF-2 számú, földszinti, saját kertes, 3 szobás lakás tökélestes választás. Ez lakás átmenet egy kertes ház és egy standard lakás között. Saját, 47.4 m2-es kert tartozik hozzá, bekerítve, tereprendezéssel, parkosítással. A belső elosztás ideális, a 2 hálószoba jó méretű, a nappali-étkező-konyha majdnem 34m2-es, a terasz fedett, oldalról is zárt. A lakás hasznos alapterülete 69.86m2 (lakótér 65.1m2 + fedett terasz 9.9m2). A saját kert 47.4 m2. A lakás, terasz és a kert fekvése az egyik legjobb, délkeleti. Ez szuper klímát biztosít és nyáron is jól használható a lakás és a kert is.

 

Az épület 2 emeletes, minden szinten teljes értékű alapterülettel készülnek a lakások (nincs tetőtér).

A földszinti lakásokhoz saját kerthasználat tartozik amit a vételár tartalmaz. Az emeleti lakások majdnem mindegyikéhez tartozik terasz-erkély. A 2. emeleten 26m2-es teraszt is találunk.

Lehetőség van garázs vagy kocsibeálló vásárlására is. Saját tárolók is rendelkezésre állnak, ezekből is lehet a lakásokhoz rendelni, igény szerint.

A lakások kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés. A lakások padlófűtéssel ellátottak.

Lakásonként a hűtés is előkészítésre kerül. Fűtés-kész vásárlása esetén klíma előkészítés, kulcsrakész vásárlásnál, igény esetén klímával kerülnek átadásra a lakások.

Az épületek 20 cm homlokzati szigetelést kapnak. A földszinti lakások aljzatában 16 cm hőszigeteléssel ellátott felületek lesznek.

A lakások között speciális hanggátló fal készül, a aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.


 

A feltüntetett ár emeltszintű (fűtés-kész) állapotot jelöl. Az épület külseje és a teljes környezete teljesen kész, rendezett környezettel, burkolatokkal. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza. Igény esetén a kulcsrakész befejezésre és átadásra is van lehetőség.

Az épületek a jelenlegi előírásokat kielégítő hőszigetelésűek, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.


 

Lehetőség van CSOK igénylésére is. Hitelügyintézésért keressen minket!


 

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2023. II-III. negyedévben várható, érdemes választani, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható lakás.

Amennyiben a feni ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

Helyiség Méret (m2)
Nappali 20.72
Konyha 12.83
Szoba 8.08
Szoba 9.09
Fürdőszoba + WC 5.14
WC 1.33
Közlekedő 3.58
Előtér 3.87
Terasz 9.65
Kert 31.8

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Ikerház
Iparterület
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Vendéglátóipari egység
Műhely
Étterem, vendéglő, cukrászda
Birtok
Szálloda, panzió
Raktár
Szórakozóhely
Sorház
Tanya
Telephely