Eladó Családi ház, Máriakálnok

#679700312

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

74.5 millió Ft

Máriakálnok
Alapterület:
92 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
724 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Délnyugat
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Derítő

Zöldövezeti, új családi ház a Malomdűlőben!

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben, 724m2-es telken, csodás környezetben új építésű családi házat kínálunk!

A családi ház akár már 2024. tavasz végére átvehető lekötéstől függően. Érdemes ezt megnézni mert kevés az ingatlanpiacon az ilyen ajánlat. A átadás a lekötés időpontjától függően változhat.

A családi ház földszintes, 92.4m2 lakóterületű + 19.14m2 terasz kialakítása lehetséges (a terasz igény szerint bővíthető is). A belső kialakítás kiváló. A nappali-konyha-étkező tágas (37m2), fürdőbe zuhanyzó, fürdőkád és wc is elfér, 3 jó méretű hálószoba, külön háztartási helyiség és vendég wc is van.

A telek 724m2-es, parkosított, füvesített, körbekerített. Szép környezetben, sok-sok zölddel, erdővel, folyóval, tóval a közelben.

A műszaki paraméterek magasak, kizárólag I. osztályú anyagok felhasználásával épül a családi ház, tapasztalt kivitelező munkájával.

Vaillant hőszivattyús fűtés-hűtés készül, padlófűtéssel és 2 db fan-coil kiállással amit az ár tartalmaz. De lehetőség van födémbe épített mennyezet hűtésre is. Ez a jelenleg legjobb fűtési és hűtési technológia. A nappaliban lehetőség van kandallókémény építésére is, így akár az egész ház egy jól megtervezett kandallóval is fűthető.

A porotherm rendszerű főfalakra 15cm hőszigetelés kerül, a monolit vasbetonfödém 30cm kőzetgyapot szigetelés kap.

A külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készülnek, kívül antracit fóliás kerettel. Minden ablakra és a teraszajtóra zsalúzia későbbi felszerelésére toktoldók beépítésre kerülnek.

A családi ház készültségi szintje: kívülről teljesen készre színezve kerül átadásra. Belső készültség: vakolt falak, víz-, csatorna-, villany- kiállások, fűtés-hűtés aktiválva. Igény esetén a vételáron felüli, teljes befejezést is vállalják, de az anyagokat, színeket, mintákat már az új tulajdonos választhatja ki.

A közművek közül vezetékes víz, villany, tv-internet a házba bekötve. Kiépítésre kerül, földbe rejtett bio-házi szennyvíztisztító, amely gondozásmentes. Gázvezeték nincs, de ez manapság nem hátrány.

Opciósan kérhető (feltüntetett ár nem tartalmazza): mennyezethűtés, kandallókémény, terasz, teraszfedés, térkövezés igény szerint, kulcsrakész befejezés, kedvezményes áron konyha bútor, beépített bútorok készítése, stb.

A telek fekvése, elhelyezkedése igazi természetközeli otthont biztosít az itt lakóknak. A Malomdűlő egy jól szabályozott lakóövezet családi házakkal és üdülő házakkal. Ez biztosítja, hogy elég sok zöldterület maradjon ezen a részen hosszútávon.

Aki olyan családi házban szeretne élni aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog lakni.

A családi ház gyönyörű, zöld környezetben található, egyedi adottságokkal.

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 25.2
Amerikai konyha 11.7
Szoba 11.46
Szoba 9.69
Szoba 9.69
Fürdőszoba + WC 5.9
WC 2.21
Közlekedő 6.72
Előszoba 6.32
Háztartási helyiség 5.25

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Üzlethelyiség
Ikerház
Építési telek
Iroda egyéb
Raktár
Telephely
Étterem, vendéglő, cukrászda
Vendéglátóipari egység
Műhely
Tanya
Garázs
Szórakozóhely
Sorház
Szálloda, panzió