Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár

#679700386

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

83.4 millió Ft

Mosonmagyaróvár Belváros
Alapterület:
99 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Könnyűszerkezetes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 266 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Dél
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Napelemes, fiatal családi ház a belváros közelében eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Mosonmagyaróvár belvárosától néhány száz méterre, 2007-es építésű, családi házat kínálunk.

A ház környezetéből adódóan kifejezetten csendes helyen található, kertek és családi házak veszik körül. Közelben található erdős rész, Lajta folyó vízpartja és a belváros is 5-6 perc sétával elérhető.

A jól felszerelt ház, minden átalakítás-felújítás nélkül költözhető. A vételár több, a kerthez tartózó eszközt, tárolót is tartalmazza. Továbbá egy 5.1 kW-os napelemrendszer is felszerelésre került.

 

-A házhoz tartozó terület 1266 m2. Az egész telek 1846m2, amire két, önálló családi ház épült egymástól nagy távolságban. Az eladó családi ház a telek belső részén található, saját úttal, csendes környezetben, jó szomszédokkal.

-Füvesített kert található az épület előtt és mögött is. Gyümölcsfák kifejlett korúak, bő terméssel. Az öntözővizet fúrt kútból nyerik, több helyen vízcsatlakozóval. A telken a családi ház mellett egy motor tároló-műhely is készült, továbbá egy kerti szerszámtároló is elhelyezésre került.

-A kerti medencéhez kapcsolódó gyerek faház, mini játszótér is maradhat. A medence homokszűrős, medence porszívós és solar fűtéssel is rendlekezik. Az itt található grillterasz is remek estéket kínál családi és baráti összejövetelekre. A kert másik részén pázsit mellett konyhakert és kis fóliasátor lett kialakítva.

-A garázsban egy autónak van hely, de a füvesített rész mellett több autó is elfér az udvaron. De további fedett kocsibálló is építhető még a telekre.

-A családi ház beépített területe 98.69m2 (lakóterület 74.86m2 + garázs 23.8m2).

-A földszintes épületben nappali + étkező + konyha, 2 tágas hálószoba, előtér, fürdő wc-vel, háztartási helyiség, közlekedő található. A 23.8m2-es garázs igény szerint átalakítható további +1 hálószobának és fürdőnek.

-A zárt és fedett terasz 14.1m2, szigetelt oldallal és mennyezettel. Téli időszakban fűthető, edző résznek vagy télikertnek kiváló. Nyáron az oldal fólia leszedhető és nyitott teraszként is használható.

-A ház egyik legjobb tulajdonsága a kiváló elosztás, amely rendkívül élhetővé teszi a tereket. A nappali-étkező-konyha több mint 28.9m2. A szobák is 12.18m2 és 12.6m2-esek.

-A jó méretű nappali-étkező-konyha világos déli fekvésű, a padlószinttől induló sarokablak sok napfényt beenged. A ház minden helyisége világos a jó méretű ablakok miatt.

-A 2007-ban épült ház fa vázas falszerkezetű, közte 25cm hőszigeteléssel, továbbá a homlokzatra 7cm vastagságú hungarocell szigetelés került.

-Hőszigetelt üveggel készült műanyag profilú nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval lettek felszerelve.

-Sanier Duval (kondenzációs) gázkazán, minden helyiségben padlófűtés + törölköző szárító a fürdőben. Meleg víz előállítás is a kondenzációs gázkazán dolga, önálló meleg-víztárolóval.

-A nappaliban hűtő-fűtő klíma is lett felszerelve ami nyáron az egész házat kellemesen lehűti.

-Minőségi burkolat, szaniterek, konyhában beépített gépek, beépített konyhabútor, fürdőszoba bútor, háztartási helyiség bútorai is maradnak a házban.

-A jó méretű konyhabútor elég tárolóhelyet biztosít. Beépített gépek: sütő, főzőlap, mikró, elszívó, mosogatógép.

A ház rendkívül alacsony költséggel üzemeltethető, a ház kiváló szigetelésű falazatának és a gazdaságos fűtésrendszernek és a napelem rendszernek köszönhetően.

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 24
Amerikai konyha 4.9
Szoba 12.6
Szoba 12.18
Fürdőszoba + WC 8.05
Közlekedő 4.92
Háztartási helyiség 4
Előszoba 4.2
Garázs 23.8
Terasz 14.1