Eladó Ikerház, Püski

#679700336

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

49.23 millió Ft

Püski
Alapterület:
94 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
411 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Önálló kert
Összkomfort
A+
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Új építésű, 4 szobás családi ház 50 millió alatt!!!

Püskin, családi házas övezetében, Mosonmagyaróvárhoz közel, 94 m2 lakóterületű, új építésű családi ház, közel 411 m2-es telekkel eladó. CSOK Plusz igénybe vehető!

 

Centrál-Ingatlan érdeklődőinek egyedi ajánlatában kínálja a 679700336-os azonosítószámú családi ikerházat.

 

A Püski településen épülő ikerház jellemzői:

-A széles utcafrontú telekre, egymás mellé két ikerházi lakás épül, 411-448m2 telekmegosztásban. Önálló bejárattal, önálló utcafronttal, nincs közös telekrész.

-A hirdetésben szereplő „A”jelű ikerházi lakás a telek jobb oldalán helyezkedik el, ideális méretű, 411m2-es udvarrésszel, épület elötti kocsibeállóval az autó részére. A kertrész a szomszédos ingatlanok kertjéhez kapcsolódik. Nyugodt, csendes környezetre lehet számítani a mindennapokban.

-A belső rész és az alapterület is még alakítható, bővíthető, készültségi szinttől függően. A „B” lakásban akár 4 hálószoba kialakítása is lehetséges.

-A földszintes épületben nappali + étkező + konyha, 3 hálószoba, előtér, wc, fürdő+wc, háztartási helyiség és kamra található. A terasz opcionálisan választható, mérete szerint külön fizetendő.

-A családi ház lakóterülete 94.02m2. Az ikerház másik lakásánál készültségi szinttől függően 5 szobás (nappali+4 hálószoba) 105m2-es kialakításra is van lehetőség.

-CSOK Plusz igényelhető!

-Az ikerház lekötéstől függően, akár 2024 évben is átadásra kerülhet.

-A ház kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, családi házak építésében nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás kivitelezésében.

-A külső, 30cm-es falazatra 20 cm-es homlokzati szigetelés kerül, födém vasbetonból készül és további 30 cm vastag szigetelés kerül rá. A padlásrész járhatóvá tétele után pakolásra használható. Az aljzatban is 13 cm szigetelés kerül.

-3 rétegű üvegezésű, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. A hálószobákban redőnnyel amit a vételár tartalmaz. Igény esetén a többi ablakra is kerülhet redőny.

-A fűtés Gree, 8kw-os hőszivattyú biztosítja, minden helyiségben padlófűtéssel, továbbá a fürdőben törölköző szárítós radiátorral. A hőszivattyú hűtésre is programozható. A vételár tartalmazza a házban felszerelésre kerülő fan-coil berendezést ami biztosítani tudja nyáron is a kellemes klímát.

-A telek bekerített, füvesített, termő gyümölcsfákkal beültetett. Az utcafronti kerítés és a két telekrész közti kerítés igény szerint megrendelhető.

-A feltüntetett ár fűtés-kész ár. A telek árát és a felépítményt tartalmazza. Kívülről teljesen kész, belül igény esetén a teljes befejezést is lehet kérni. Az ár tartalmazza teljes közművesítést, mérőórákat, a kialakítást, a fűtéskész kivitelezést, tervezés költségét. Módosításra is van lehetőség készültségi szinttől függően.

 

Amennyiben a 679700336-os számú ikerház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a +36 70 322 2121 telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali 27.52
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.64
Közlekedő 6.05
Szoba 11.361
Szoba 10.92
Szoba 10.92
Fürdőszoba + WC 6.21
WC 1.65
Gardrób 5.04
Háztartási helyiség 6.16
Előszoba 5.3

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Üzlethelyiség
Ikerház
Építési telek
Iroda egyéb
Műhely
Raktár
Telephely
Étterem, vendéglő, cukrászda
Vendéglátóipari egység
Szálloda, panzió
Tanya
Garázs
Szórakozóhely
Sorház