Eladó Iparterület, Csorna

#679700356

Eladó Iparterület

1.4 millió €
( 550 074 005 Ft )

Csorna
Alapterület:
8 302 m2
Szobák száma:
20
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
39 566 m2
Átlagos
Gázkazán
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kiváló elhelyezkedésű 4 hektáros iparterület eladó!

Magyarország északnyugati részén, kiváló közlekedéssel rendelkező 4 hektáros ipari területet kínálunk, összesen 8300m2 alapterületű épülettel.

 

A körbekerített területen több méretes épület is található. Az épületek egy része jó állapotú, jelenleg is használatban van, a többi épület használaton kívüli, felújításra szorul. Statikai, szerkezeti állapotuk jó. Masszív vasbeton, acélvázas és panel szerkezetűek épültek amik 1960-1999 között épültek.

 

-Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. A település ipari területén fekszik, közvetlen kapcsolattal a 86-os számú főúthoz, közvetett kapcsolattal a Közép-Európai észak-déli (E65) és nyugat-keleti (E60) fő közlekedési útvonalakhoz. A 4 hektáros terültet nyugati oldalról vasútvonal határolja, így a közvetlen vasúti szállítás is megoldható.

-Csarnoképületek jól hasznosíthatók termelési és logisztikai feladatokra. A 3 emeletes panel szerkezetű iroda és öltöző épületben felújítás után akár szállás is kialakítható a jövőben itt dolgozóknak.

-Összesen 8300m2 alapterületű épület található az ipari területen. Megtalálható itt szerelde csarnok, raktár, iroda, kiszolgáló épület, stb. A csarnok épületek nagy belmagasságúak, vasbeton és acél tartószerkezetűek, jellemezően lapos tetős zárással. A többi épületben emeleti részek is készültek. A fő, iroda és szociális épület 3 szintes, jól átalakítható a felújítás során.

-A terület teljes kommunális és infrastrukturális ellátottságú. Víz-, csatorna-, gáz- és villanyvezeték is aktív használatban van. Áramellátást 2db 1MVA transzformátor biztosítja önálló transzformátorházban. Tűzi víz tároló medence és tűzcsap is van a területen.

-Az ipari terület Gip besorolású, maximális beépíthetőség 50%, maximális épület magasság 12.5m, minimum zöldterület 25%. Így a 39566m2-es területre még további beépítés lehetséges. Jelenleg a nem beépített terület 4200m2-en szilárd burkolattal ellátott.

-A több kisebb épületrész jelenleg bérbe van adva. További bérlési szándék fenntartásával is eladó. Azonnal bevételt hozó befektetés.

-Jó megoldás gyártó, összeszerelő vagy logisztikai üzemként.

-Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll.

 

Az ipari ingatlan irányára: nettó 1.4 millió Euró épületekkel és telekkel együtt.

 

Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez is alkalmas ez az ipari terület. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Üzlethelyiség
Építési telek
Ikerház
Iroda egyéb
Vendéglátóipari egység
Műhely
Raktár
Telephely
Étterem, vendéglő, cukrászda
Garázs
Szórakozóhely
Sorház
Szálloda, panzió
Tanya