Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
76 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

29.5

Eladó Építési telek

Tárnokréti

13 739 m2

Vízpart melletti, kiváló adottságú, közel 14.000m2-es belterületi ingatlan eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Tárnokréti településen található fantasztikus adottságú, belterületi telek 20 m-re a van a tóparttól és 100m-re a Rábca folyó partjától.

Az M1-es autópálya és a 86-os gyorsforgalmi út is 8km-re található. Így a Rábca parti kistelepülés könnyen megközelíthető. Győrbe 25 perc alatt, Pozsonyba 40 perc alatt, Bécsbe 1 óra alatt tudunk eljutni.

Tárnokréti mégis nyugodt, gyönyörű természeti környezetben fekszik, nagyvárosi nyüzsgéstől mentes hangulat van mindenhol. Itt lelassul az idő! Garantáltan magunkra és a környezetünkre tudunk figyelni.

Kiválóan alkalmas vállalkozás indítására, turisztikai fejlesztésre, vendéglátói tevékenységre. A telek fekvése, elhelyezkedése igazi természetközeli ingatlan kialakítását teszi lehetővé. Adottságai miatt ritkán adódik lehetőség ilyen ingatlan megvásárlására.

Az eredeti elképzelésben egy családi ház és lovarda épült volna az összesen 13.739m2-es telekre. A tervdokumentációk rendelkezésre állnak, igény esetén átvehető. Egy 155m2-es családi ház készült volna az utcafronti részre. A hátsó 1 hektárra, egy 3 épületből álló lovarda készült volna összesen 525m2 épülettel.

A területen nagy részén kifejlett, termő gyümölcsfák találhatók. Szilva, vilmoskörte, birskörte, sárgabarack, cseresznye. Összesen több mint 150 fa tetemes gyümölcsterméssel. A fák alatt öntözőrendszer van kiépítve.

A teljes terület körbekerített, a talaj sík, füvesített. Mögötte egy kis horgásztó található ami, akár az itt kialakuló tevékenységhez kapcsolva használható. A közelben természetvédelmi területek is vannak.

Aki olyan házat szeretne aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog építkezni, vállalkozni.

A telken lévő tároló épület kb 20m2-es, továbbá készült egy 90m2-es, sávalapos építési hely is és két pontalapos rész is tároló építésére.

A teljes 13.739m2 terület belterületi ingatlan, 3 helyrajzi számon, összesen akár 3600m2 épület építhető rá.

A közművek közül vezetékes víz a telek előtt, villany 3X16A villaórával a telken található. Gázvezeték a telken belül van 2db felállással.

Az ingatlan irányára: 29.500.000.-Ft+Áfa

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

37.9

Eladó Nyaraló

Dunasziget
Doborgazsziget
4
67 m2
173 m2

Vízparti közeli felújított nyaraló Doborgazszigeten eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Felújított, vízpart közeli nyaralót kínálunk Dunaszigeten. Akár családi háznak, állandó használatra is megfelelő!

A nyaraló kiváló elhelyezkedésű. A vízparttól, szabadstrandtól mindössze 120 m-re található, egy kis, csendes zsákutcában, néhány hasonló jellegű ingatlan környezetében.

 

-A Zátonyi-Duna ág kiváló vízminőséget biztosít egész évben, horgászoknak remek hely. A nyári időszakban sokan használják a közelben lévő szabadstrandot is. SUP-al, kajakkal vagy kenuval mindegyik irányba több kilométerre el lehet jutni a vízen, fantasztikus természeti adottságokkal megáldott környezetben.

-Dunasziget nagyon népszerű település szinte egész évben a természetet kedvelők körében. Csoda szép helyek vannak a környéken, összesen 800km vízi útvonal járható be Rajkától Gönyűig.

-A nyaraló a ’80-as évek elején épült, felújítva 2016-2020 között lett. Masszív kő és téglaépület, betonalappal. A lakótere 60m2 + tároló 8.1m2 tároló + 7m2 földszinti terasz + 7.2m2 emeleti loggia.

-A kertben egy 15m2-es fedett terasz is készült a nyári összejövetelekhez. A telek 173m2-es, de a telekhatáros (ikres) beépítés miatt marad hely egy kis füves kertnek és akár 2-3 autó parkolójának is.

-A földszinten nappali (vagy étkező), konyha, fürdő-wc és egy tároló kapott helyet. A konyhából közvetlenül a kertbe és a fedett teraszra is ki tudunk menni.

Az emeleten két hálószoba, társalgó és wc készült. A loggiáról szép kilátás nyílik a környező ingatlanok kertek fölé.

-Nyaralónak használták, így fűtésre és hűtésre egy split klíma került felszerelésre az emeleten. De az építésnél egy dupla-kémény is készült, így akár gázkazán és/vagy kandalló is elhelyezhető. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az épület mindkét szintjén betonfödém készült, a felső födémre 30cm ásványgyapot hőszigetelés került.

-A felújítások a teljes belső teret érintették. Mindkét szinten a padlóburkolatok, csempe, szaniterek, konyhabútor, konyhagépek cseréje történt. A víz és csatorna vezetékek is cserélve lett, villanyvezeték szükséges helyeken cserélve lett. A konyhabútorba sütő, főzőlap, mosogatógép beépített. Minden ablakra és erkélyajtóra redőny került felszerelésre.

-Minden közmű rendelkezésre áll, víz, villany, csatorna bekötve, gázvezeték a telken belül található.

Villany 32A + 32A vezérelt (éjszakai) áll rendelkezésre.

 

Kiváló választás hétvégi háznak, családi háznak egyaránt. A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

83.4

Eladó Családi ház

Mosonmagyaróvár
Belváros
3
99 m2
1 266 m2

Napelemes, fiatal családi ház a belváros közelében eladó!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Mosonmagyaróvár belvárosától néhány száz méterre, 2007-es építésű, családi házat kínálunk.

A ház környezetéből adódóan kifejezetten csendes helyen található, kertek és családi házak veszik körül. Közelben található erdős rész, Lajta folyó vízpartja és a belváros is 5-6 perc sétával elérhető.

A jól felszerelt ház, minden átalakítás-felújítás nélkül költözhető. A vételár több, a kerthez tartózó eszközt, tárolót is tartalmazza. Továbbá egy 5.1 kW-os napelemrendszer is felszerelésre került.

 

-A házhoz tartozó terület 1266 m2. Az egész telek 1846m2, amire két, önálló családi ház épült egymástól nagy távolságban. Az eladó családi ház a telek belső részén található, saját úttal, csendes környezetben, jó szomszédokkal.

-Füvesített kert található az épület előtt és mögött is. Gyümölcsfák kifejlett korúak, bő terméssel. Az öntözővizet fúrt kútból nyerik, több helyen vízcsatlakozóval. A telken a családi ház mellett egy motor tároló-műhely is készült, továbbá egy kerti szerszámtároló is elhelyezésre került.

-A kerti medencéhez kapcsolódó gyerek faház, mini játszótér is maradhat. A medence homokszűrős, medence porszívós és solar fűtéssel is rendlekezik. Az itt található grillterasz is remek estéket kínál családi és baráti összejövetelekre. A kert másik részén pázsit mellett konyhakert és kis fóliasátor lett kialakítva.

-A garázsban egy autónak van hely, de a füvesített rész mellett több autó is elfér az udvaron. De további fedett kocsibálló is építhető még a telekre.

-A családi ház beépített területe 98.69m2 (lakóterület 74.86m2 + garázs 23.8m2).

-A földszintes épületben nappali + étkező + konyha, 2 tágas hálószoba, előtér, fürdő wc-vel, háztartási helyiség, közlekedő található. A 23.8m2-es garázs igény szerint átalakítható további +1 hálószobának és fürdőnek.

-A zárt és fedett terasz 14.1m2, szigetelt oldallal és mennyezettel. Téli időszakban fűthető, edző résznek vagy télikertnek kiváló. Nyáron az oldal fólia leszedhető és nyitott teraszként is használható.

-A ház egyik legjobb tulajdonsága a kiváló elosztás, amely rendkívül élhetővé teszi a tereket. A nappali-étkező-konyha több mint 28.9m2. A szobák is 12.18m2 és 12.6m2-esek.

-A jó méretű nappali-étkező-konyha világos déli fekvésű, a padlószinttől induló sarokablak sok napfényt beenged. A ház minden helyisége világos a jó méretű ablakok miatt.

-A 2007-ban épült ház fa vázas falszerkezetű, közte 25cm hőszigeteléssel, továbbá a homlokzatra 7cm vastagságú hungarocell szigetelés került.

-Hőszigetelt üveggel készült műanyag profilú nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval lettek felszerelve.

-Sanier Duval (kondenzációs) gázkazán, minden helyiségben padlófűtés + törölköző szárító a fürdőben. Meleg víz előállítás is a kondenzációs gázkazán dolga, önálló meleg-víztárolóval.

-A nappaliban hűtő-fűtő klíma is lett felszerelve ami nyáron az egész házat kellemesen lehűti.

-Minőségi burkolat, szaniterek, konyhában beépített gépek, beépített konyhabútor, fürdőszoba bútor, háztartási helyiség bútorai is maradnak a házban.

-A jó méretű konyhabútor elég tárolóhelyet biztosít. Beépített gépek: sütő, főzőlap, mikró, elszívó, mosogatógép.

A ház rendkívül alacsony költséggel üzemeltethető, a ház kiváló szigetelésű falazatának és a gazdaságos fűtésrendszernek és a napelem rendszernek köszönhetően.

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

90.8

Eladó Családi ház

Mosonmagyaróvár

4
129 m2
562 m2

Földszintes családi ház garázzsal, termálvizes fűtéssel az Aranyossziget-Villaparkban!

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Új fejlesztésű, 4 szobás családi ház amit csak a Centrál-Ingatlan kínálatában talál meg. Ytong, 30cm falak + 15cm dryvit hőszigetelés, födémben 35cm thermofloc szigetelés.

Egyedülálló TERMÁLVIZES fűtés és meleg víz ellátás. Az Aranyossziget-Villaparkban található családi házaknál termálvízzel táplált fűtés biztosított. Nincs szükség kazánra, gázkazánra, hőszivattyúra, stb.

Akár már 2024 nyarán is beköltözhet!!!

-Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Aranyossziget-Villaparkban, önálló, telekhatáros beépítésű, új építésű, családi házat kínálunk.

 

Fontos megjegyezni az extrákat:

-Termálvizes (olcsó) padlófűtés, az első évben akár ingyenesen. Helyiségenként külön körös fűtésrendszer.

-Fürdőkádnál termálvizes csapkiállás is lesz. Így akár termálvízben is fürödhet a tulajdonos.

-Külső kamerarendszer előkészítés. Napelem előkészítés.

-Fali wc tartályok, 1db klíma előkészítés, termálvizes meleg vízellátás.

-Rejtett redőnytokos redőny beépítés. Okosítható elektromos rendszer.

-Házzal egybeépített 23.4 m2-es garázs, 25.2 m2-es terasz.

-Csodálatos Mosoni-Duna melletti, védett környezet.
 

- A 4 szobás családi ház 128.86 m2 alapterületű. Lakóterülete 105.46 m2 + garázs 23.4 m2. A terasz 25.2 m2-es, igény szerint bővíthető és befedhető.

-A földszintes családi házban tágas nappali-étkező-konyha (36m2), wc, előtér, kamra, háztartási helyiség, 3 hálószoba, 2 fürdő, 3 wc, közlekedő és garázs található.

-A kis forgalmú, utcában épülő családi ház 562m2-es, önálló, saroktelekre épül. A telek arányai ideálisak, elég kert marad a telekből.

-A családi ház formája kellemes stílusú, jól átgondolt tervezés eredménye. A belső elosztás is rendkívül ideális. A nappali-étkező-konyha és két hálószoba is déli-délnyugati fekvésű, a legjobb hogy sok napsütés jut a házba.

-A nappaliból egy 25.2 m2-es teraszra tudunk kilépni, amely szintén déli fekvésű. A terasz igény szerint befedhető.

-A műszaki tartalom magas. Kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden. A családi házat tapasztalt, sok referenciával rendelkező, stabil vállalkozás készíti saját beruházásban.

-Külső nyílászárók: modern, 8 légkamrás tokszerkezetű, 3 rétegű üvegezéssel készülnek. Az ablakok és a teraszajtó beépített redőnytokos redőnnyel lesznek beépítve, nappaliban motoros mozgatással, többi helyen manuálisan.

-A fűtés termálvizes rendszerről, hőcserélővel történik, az összes helyiségben padlófűtéssel, fürdőkben elektromos törölközőszárítós radiátor is lesz. Extra, hogy a fürdőkád külön csapkiállással termálvízzel is feltölthető!

-A termálvizes fűtés a házakban kiváló választás, mert rendkívül olcsó, üzembiztos fűtési mód, nincs kazán karbantartás, kazáncsere, meghibásodás, nincs energiaár függőség. A termálvizet a területen lévő termálkút biztosítja.

-A vételár tartalmazza a klíma előkészítést, igény esetén a klíma is felszerelésre kerül.

-A családi ház Ytong falazóelemekkel + 15 cm-es homlokzati szigeteléssel készül, továbbá a födémben 35-40cm vastagságban thermofloc szigetelés kerül. A homlokzati felület nemes vakolat záróréteget kap.

-A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telek árát, az épület teljes külső befejezését, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot (betonozott aljzat, durva glettelésű belső falak, víz-, csatorna-, villanykiállások, közmű költségeket, aktív fűtést és meleg víz ellátást).

-A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség, választható anyagok felhasználásával, minőségi befejező munkákkal.

A családi ház csodás környezetben található. Az Aranyossziget-Villapark közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozik, de Mosonmagyaróvár közvetlen határán fekszik, így inkább a város részének tekinthető. A villapark a Mosoni-Duna patkó alakú kanyarulatában, 150 hektáros erdő közepén került kialakításra, ahol megtalálható lesz egy szép látványtó és játszótér is. Garantáltan a családosok kedvence lesz.

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

Remek választás, kiváló energetikai besorolás, alacsony rezsi, kiváló lokáció, minőségi kivitelezés. Tervezett átadás lekötéstől függően 2024 nyár.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

109.8

Eladó Családi ház

Mosonmagyaróvár

5
149 m2
526 m2

5 szobás (4 hálószobás) családi ház garázzsal, termálvizes fűtéssel az Aranyossziget-Villaparkban!

Egyedülálló TERMÁLVIZES fűtés és meleg víz ellátás. Az Aranyossziget-Villaparkban található családi házaknál termálvízzel táplált fűtés biztosított. Nincs szükség kazánra, gázkazánra, hőszivattyúra, stb.

 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Új fejlesztésű, innovatív családi ház itt, a Centrál-Ingatlan kínálatában. Ytong, 30cm falak + 15cm dryvit hőszigetelés, mindkét szinten monolit vasbetonfödém.

Akár már 2024 nyarán is beköltözhet!!!

-Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Aranyossziget-Villaparkban, önálló, telekhatáros beépítésű, új építésű, kétszintes családi házat kínálunk.

Fontos megjegyezni az extrákat:

-Termálvizes (olcsó) padlófűtés, az első évben akár ingyenesen. Helyiségenként külön körös fűtésrendszer.

-Fürdőkádnál termálvizes csapkiállás is lesz. Így akár termálvízben is fürödhet a tulajdonos.

-Külső kamerarendszer előkészítés. Napelem előkészítés.

-Fali wc tartályok, 1db klíma előkészítés, termálvizes meleg vízellátás,

-Rejtett redőnytokos redőny beépítés. Okosítható elektromos rendszer.

-Házzal egybeépített garázs, 31m2 fedett terasz + 38m2 emeleti tetőterasz

-Csodálatos Mosoni-Duna melletti, védett környezet.

 

- Az 5 szobás családi ház 148.66m2 alapterületű. Lakóterülete 129.52m2 + garázs 19.14m2. A családi ház földszintjén 30.9m2-es fedett terasz, az emeleti helyiségekhez 38.13m2-es tetőterasz készül.

-A földszinten tágas nappali-étkező-konyha (41m2), wc, előtér, kamra, háztartási helyiség (akár zuhanyzóval) és garázs található. Az emeleten 4db, jó méretű hálószoba, 2db fürdő wc-vel, gardrób, közlekedő található.

-A kis forgalmú, utcában épülő családi ház 526m2-es, önálló, saroktelekre épül. A telek arányai ideálisak, elég kert marad a telekből.

-A családi ház formája modern, letisztult stílusú tervezés eredménye. A belső elosztás is rendkívül ideális. A nappali-étkező-konyha és két hálószoba is déli-délnyugati fekvésű, a legjobb hogy sok napsütés jut a házba.

-A nappaliból egy 30.9m2-es, részben fedett teraszra tudunk kilépni, amely szintén déli fekvésű. Az emeleten két hálószobából és a gardrób helyiségből is ki tudunk menni a 38m2-es, gyönyörű kilátást biztosító tetőteraszra.

-A műszaki tartalom magas. Kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden. A családi házat tapasztalt, sok referenciával rendelkező, stabil vállalkozás készíti saját beruházásban.

-Külső nyílászárók: modern, 8 légkamrás tokszerkezetű, 3 rétegű üvegezéssel készülnek. Az ablakok és a teraszajtó beépített redőnytokos redőnnyel lesznek beépítve, nappaliban motoros mozgatással, többi helyen manuálisan.

-A fűtés termálvizes rendszerről, hőcserélővel történik, az összes helyiségben padlófűtéssel, fürdőkben elektromos törölközőszárítós radiátor is lesz. Extra, hogy a fürdőkád külön csapkiállással termálvízzel is feltölthető!

-A termálvizes fűtés a házakban kiváló választás, mert rendkívül olcsó, üzembiztos fűtési mód, nincs kazán karbantartás, kazáncsere, meghibásodás, nincs energiaár függőség. A termálvizet a területen lévő termálkút biztosítja.

-A vételár tartalmazza a klíma előkészítést, igény esetén a klíma is felszerelésre kerül.

-A családi ház Ytong falazóelemekkel + 15 cm-es homlokzati szigeteléssel készül, továbbá a a szintek vasbetonfödémmel fedettek. A felület nemes vakolat záróréteget kap.

-A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telek árát, az épület teljes külső befejezését, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot (betonozott aljzat, durva glettelésű belső falak, víz-, csatorna-, villanykiállások, közmű költségeket, aktív fűtést és meleg víz ellátást).

-A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség, választható anyagok felhasználásával, minőségi befejező munkákkal.

A családi ház csodás környezetben található. Az Aranyossziget-Villapark közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozik, de Mosonmagyaróvár közvetlen határán fekszik, így inkább a város részének tekinthető. A villapark a Mosoni-Duna patkó alakú kanyarulatában, 150 hektáros erdő közepén került kialakításra, ahol megtalálható lesz egy szép látványtó és játszótér is. Garantáltan a családosok kedvence lesz.

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

Remek választás, kiváló energetikai besorolás, alacsony rezsi, kiváló lokáció, minőségi kivitelezés. Tervezett átadás lekötéstől függően 2024 nyár.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

18.5

Eladó Üzlethelyiség

Mosonmagyaróvár
Moson
1
43 m2
Földszint

Mosonmagyaróváron, Moson központjában, forgalmas helyen üzlethelyiség eladó!

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Mosonmagyaróváron, forgalmas, jól megközelíthető helyen 43 m2-es eladó üzlethelyiséget kínálunk.

- A mosoni városrész központjában található, közvetlen fő útra néző üzlethelyiség előtt intenzív gyalogos, kerékpáros és autós forgalom is van. Így könnyen elérhető mindenki számára. A bejárattal szemben egy gyalogátkelő is van, így mindkét oldalról kerülő nélkül elérhető.

- Ingyenes parkolók vannak közvetlenül az üzlet előtt és annak közelben is. Körülötte szinte csak üzletek, szolgáltatók vannak. Élelmiszer bolt, zöldséges, egyéb kereskedelmi egységek, stb.

-Az üzlethelyiség nagy üvegportállal rendelkezik, így kirakat is készíthető. A külső nyílászárók fa kerettel és hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek.

- Kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató vagy irodai tevékenységre is. 30A (3X10A) áramkapacitás is rendelkezésre áll. Vízóra, gázóra is van. Az üzlethelyiség fűtését gázkonvektor biztosítja. A meleg vizet vízmelegítő biztosítja.

- A 43m2-es üzlet eladótere 41m2, jól berendezhető és akár két helyiségre is elválasztható. Továbbá egy kis mosdó és wc helyiség lett kialakítva.

-Az üzlethelyiség feletti padlásrész beépíthető, így akár 80-90m2 üzlet-iroda vagy üzlet-lakás is kialakítható.

- A helyiségek járólappal burkoltak. Az üzlet falai festettek, a mosdó, wc csempézett.

A földszinti, közvetlen utcafronti helyiség alkalmas irodai használatra, szolgáltatás működtetésére, de akár értékesítési pontként vagy bemutató helyiségként is használható. A könnyű megközelíthetőség, forgalmas utcafront miatt nem lesz gond a reklámozással és a megtalálhatósággal.

A feltüntetett irányár: 18.500.000.-Ft+Áfa

Az üzlethelyiség rezsi költsége alacsony. Minden fogyasztó mérőórával mért, internet, telefon igény esetén beköthető.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

27.28

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
34 m2
30 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B02-as számú földszinti lakás hasznos alapterület 33.96 m2. A lakás határoló falain belüli terület 30.36 m2, + terasz 7.2 m2. A lakáshoz 30 m2 saját használatú kert is tartozik.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, terasz és saját kert.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

25.77

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
32 m2
30 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B04-es számú földszinti lakás hasznos alapterület 32.05 m2. A lakás határoló falain belüli terület 28.45 m2, + terasz 7.2 m2. A lakáshoz 30 m2 saját használatú kert is tartozik.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, terasz és saját kert.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

27.28

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
34 m2
30 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B05-ös számú földszinti lakás hasznos alapterület 33.96 m2. A lakás határoló falain belüli terület 30.36 m2, + terasz 7.2 m2. A lakáshoz 30 m2 saját használatú kert is tartozik.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, terasz és saját kert.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

26.33

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
33 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B11-es számú 1. emeleti lakás hasznos alapterület 33.34 m2. A lakás határoló falain belüli terület 30.41 m2, + 5.85 m2-es erkély.

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, erkély.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

24.89

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
32 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B13-as számú, 1. emeleti lakás hasznos alapterület 31.51 m2. A lakás határoló falain belüli terület 28.58 m2, + erkély 5.85 m2.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, terasz és saját kert.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

26.3

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
33 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B15-ös számú, 1. emeleti lakás hasznos alapterület 33.29 m2. A lakás határoló falain belüli terület 30.36 m2, + erkély 5.85 m2.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, erkély.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

26.33

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
33 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B16-os számú, 1. emeleti lakás hasznos alapterület 33.34 m2. A lakás határoló falain belüli terület 30.41 m2, + erkély 5.85 m2.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, erkély.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

37.74

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
2
48 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B22-es számú 2. emeleti, penthouse jellegű, 2 szobás lakás hasznos alapterület 47.77 m2. A lakás határoló falain belüli terület 36.64 m2, + tetőterasz 33.4m2.

 

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, szoba, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, panorámás terasz.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

29.81

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Magyaróvár
1
38 m2

A Gyöngyös Villapark exkluzív értékesítési partnere a Centrál-Ingatlan!

 

Hőszivattyús fűtés és meleg víz ellátás + hűtés rendszer!!!

 

Új fejlesztésű, innovatív lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában. Most EXTRA KEDVEZMÉNNYEL ajándékozzuk meg!

 

A belvároshoz közel, családi házas környezetben újonnan épülő Villaparkban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. 10-16 lakásos épületek készülnek, így könnyen alakulnak ki a jó lakóközösségek.

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Kiváló energetikai besorolással!

 

 

A új építésű lakás jellemzői:

 

- A B23-as számú 2. emeleti lakás hasznos alapterület 37.74 m2. A lakás határoló falain belüli terület 31.27 m2, + terasz 19.41 m2.

- A lakás helyiségei: szoba-konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba helyiségek, panorámás terasz.

 

• - A tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az otthonok élhetőségére, a új lakások fekvésére, az ablakok nagy méretűek, így minden lakás világos, napos. A lakótömbökben kevés lakás készül, jó adottságokkal.

• - Parkosított, füvesített környezettel kerül átadásra a lakópark.

• - Az autóparkolók tudatosan a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét.

• - A több épülettömbből álló lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Igazodva a családi házas környezethez és növelve az ingatlanok későbbi értékét. Az épülettervezés modern, innovatív, a környezetbe illeszkedő.

• - Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások panorámás és nagy teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kerthasználat árát a feltüntetett irányár tartalmazza. A saját kertek egységesen 30m2 területűek.

• - A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 10 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

• - A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti gondoskodva a takarításról, fűnyírásról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket. Igény esetén természetesen van lehetőség a kulcsrakész átadásra is.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A szerkezet monolit vasbeton pillérvázas szerkezetű, 30-as Porotherm rendszerű kitöltő falazattal. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=1.0 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés-hűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú fűtő-hűtő rendszer biztosítja épületenként, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, úgynevezett fan-coil beltéri egységgel. A hűtést a hőszivattyú végzi, minden lakásban elkészül a rendszer előkészítése. A beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. A Gyöngyös Villapark építési ütemei folyamatosan készülnek, aktuális átadási időről kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY:

 

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Most lakások teljes közműfejlesztés költségmentes, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

 

+ redőny előkészítés

 

+ wc helyiségben rejtett tartályos öblítőrendszer beépítése

 

+ teljes parkosítás, kerítés, sorompó, közös terület bevilágítása

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

 

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése