Eladó Ikerház, Mosonmagyaróvár

#679700223

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

67 millió Ft

Mosonmagyaróvár Magyaróvár
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
261 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Bútorozatlan
Délnyugat
Önálló kert
Összkomfort
BB
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Hőszivattyús fűtésű, új ikerház szuper helyen, szuper áron!

Mosonmagyaróváron, közel a belvároshoz, új építésű területen, BB energetikai besorolású ikerházat kínálunk.

 

-A kis forgalmú, aszfaltozott utcában épülő ikerházi lakás egy nagyobb telek utcafrontihoz közeli részére épül. A házhoz 261m2 telek tartozik.

-A 4 szobás ház formája modern stílusú tervezés eredménye. A belső elosztás is rendkívül ideális. A földszintes házban megtalálható a nappali-étkező-konyha mellett 3 hálószoba, továbbá fürdő wc-vel, önálló wc helyiség ahol a mosógép és a hőszivattyú is elfér és egy közlekedő ahonnan a helyiségek nyílnak.

-A nappaliból egy 18.15m2-es, térkő burkolatú teraszra tudunk kilépni és opcionális lehetőségként a terasz bővíthető és a jövőben befedhető.

-A magas műszaki tartalom, kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden. Referenciák megtekinthetők.

-Külső nyílászárók: Kömmerling márkájú, több légkamrás profilú, 3 rétegű üvegezéssel készülnek. EXTRA-ként, most a vételár tartalmazza a hőszigetelt, alumínium redőnyöket és az ablakokon a szúnyoghálókat is.

A fűtést és a meleg víz ellátást Mitsubishi márkájú meleg-víz tárolós, hőszivattyú biztosítja. A ház padlófűtéssel kerül átadásra. A hőszivattyú hűtésre is alkalmas, a hűtés kiépítése 1 db kiállással benne van az árban, a fan-coil beltéri egységet az ár nem tartalmazza.

-A ház 30-as porotherm rendszerű téglából készül 15 cm-es homlokzati szigeteléssel. Aljzatban 15 cm hőszigetelés kerül, födémbe 30 cm hőszigetelés kerül beépítésre. Tetőfedés cseréppel történik.

-A ház délnyugati fekvése kiváló választás világosság szempontjából. A jó méretű ablakok ezt támogatják, így a téli időszakban sok napenergiát is beengedhetünk a házba.

-A ház hasznos alapterület 80.1m2, nettó lakóterülete 74.05m2 + 18.15m2 terasz. (a nem fedett terasz 1/3-a beleszámít a hasznos alapterületbe).

-A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telekrész árát, teljes külső befejezést, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot.

-A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség. Készültségi szinttől függően változtatás, opcionális átalakítás, extra kérések is megvalósíthatóak.

-A közműbeállásokat, villanyóra szekrényt, vízóra aknát tartalmazza a vételár, a közműórák költségét nem. Ezt a vevő saját nevére tudják igényelni. A hőszivattyúhoz H tarifás mérőóra igényelhető.

-A telekre két ikerházi lakás kerül, egymástól speciális hanggátló falszerkezettel elválasztva, a rétegrend: hanggátló téglafal, légrés, tégla válaszfal. A padlás is elválasztva kerül átadásra, járható felülettel. Itt méretes tároló rész alakítható ki.

-Az ikerház a használatba vételi engedély után társasházzá alakul, lakásonként önálló helyrajzi számokkal.

-Kérhető plusz költséggel: kerítés, térkövezés, belső munkálatok, napelem előkészítés stb.

 

Remek választás, kiváló lokáció, minőségi kivitelezés. Tervezett átadás lekötéstől függően 2023 III. negyedév.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 18.14
Amerikai konyha 11.62
Szoba 9.88
Szoba 8.16
Szoba 8.05
Fürdőszoba + WC 4.94
WC 4.16
Közlekedő 9.1
Terasz 18.15

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése