Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár

#679700316

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

124.8 millió Ft

Mosonmagyaróvár Belváros
Alapterület:
138 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
500 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Kertre néző
Részben bútorozott
Délkelet
Önálló kert
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Mosonmagyaróváron a legjobb helyen, 5 szobás családi ház eladó!

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

-Hőszivattyú!!!

-Napelem!!!

-Napkollektor!!!

-Belváros legjobb utcájában!!!

 

Családi ház nappali + 4 hálószobával, garázzsal, pincével, szinte 0 Ft-os rezsivel, sok extrával eladó Mosonmagyaróvár belvárosában!

Kiváló, központi elhelyezkedés, csendes, átmenő forgalomtól mentes utca, védett, családi házas övezet.

 

-A rendkívül jó fekvésű ingatlantól 300 m-re találjuk a sétálóutcát, a belváros összes előnyével, 200 m-re helyezkedik el a termálfürdő, 150 m-re 1,5 hektáros park sétánnyal.

-A teljesen felújított családi ház parkosított telken található. A házat körbevevő rész térkövezett, bokrokkal, örökzöldekkel beültetett, a többi rész füvesített. A kertben automata (esőérzékelős) öntözőrendszer, működik. A 26m2-es garázs mellett egy fedett kerékpártároló-műhely is helyet kapott. Az utcai kapu és a garázs is távirányítóval nyitható.

-A beépített lakóterület 137.8m2, kényelmes méretű, 4db hálószobával, két teljes méretű szinten (nincs tetőtér beépítés). Az emelet önálló bejárattal is rendelkezik, konyha előkészítés is kiépített, így külön lakásként is működhet.

-A lakótérhez kapcsolódva készült egy 60 m2-es fedett, zárt, fűtött-hűtött terasz is konyhával, nagy étkezővel, társalgóval. Ez kiválóan alkalmas családi összejövetelek, szülinapok, ünnepek helyszínéül, de a hétköznapokban is jól kihasználható.

-A ház további különlegessége az emeleten lévő több mint 20m2-es napozóterasz, innen szép kilátás nyílik a környező erdős és a Lajta folyóra.

-A belső elosztásra jellemző, hogy a földszinten is önálló lakótér lett kialakítva, hálószobával, fürdővel, 2 wc-vel, konyhával, nappalival, terasszal a szülőknek.

Az emeleten is önállóan működő lakótér van, 3 szobával (vagy 2 nagy szoba és konyha), fürdővel, wc-vel, terasszal a kisebb vagy nagyobb gyerekeknek.

-A 2010-es felújítás mindenre kiterjedően történt. Tulajdonképpen a fő falakon és a jó tetőn kívül semmi nem maradt. Új rétegrenddel padlófűtés készült mindkét szinten. Hővisszanyerős szellőztetőrendszert építettek ki mindenhol ami a passzív hűtést is elvégzi. Mindenhol új csövezés, villany készült. A belső tér is változáson ment keresztül, a mai igényekre hangolva.

-A ház hőszigetelése a jelenlegi követelményeket is túlszárnyalja. 3 rétegű, széles profilú, fóliázott műanyag ablakok, hőszigetelt alu redőnnyel. Homlokzatra 20cm hőszigetelés, felső födémbe 40cm hőszigetelés került.

-A családi ház fűtéséről, szellőztetéséről, passzív hűtéséről és meleg víz ellátásáról egy központi hőszivattyús rendszer gondoskodik. A napkollektorok megtermelik a meleg vizet. A 4,5kW-os, új napelemrendszer megtermeli a családi ház villany fogyasztásának legnagyobb részét (!!!éves elszámolással). Így minimális rezsiköltséggel üzemel a ház. A villanyhálózat H mérős villanyórával, 2*16A+24A méretű.

-Kiépítésre került 5 kamerás térfigyelő rendszer eseményrögíztővel, internet és kábel-tv hálózat.

-A konyhabútor és a konyhagépek 2-3 éve lettek cserélve. A családi házon a közelmúltban folyamatos fejlesztés történt, így sok, teljesen új dolog is bekerült.

-A beépített bútorok a házban maradnak és a vételár részét képezik. A többi bútor igény esetén, értékegyeztetés után maradhat.

-A családi ház az alacsony energiafelhasználás mellet az egyik legjobb tulajdonsága a kiváló elhelyezkedés. Közelben van minden, gyalogosan szinte minden elérhető. Mégis csendes, nyugodt környezet veszi körül a házat.

Erre felé nem lehet sűrűn ilyen házat kapni!

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Helyiség Méret (m2)
Nappali 23.37
Konyha + étkező 17.56
Szoba 11.25
Fürdőszoba + WC 3.3
Kamra, Éléskamra, Spájz 2
Lépcsőház 7
Közlekedő 6.63
Szoba 17.63
Szoba 17.63
Szoba 9.3
Fürdőszoba + WC 6.25
Tetőterasz (napozóterasz) 18
Előszoba 7.3
WC 1.5
Kazánház 5.43
Pince 5
Terasz 20
Télikert 40

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Iparterület
Üzlethelyiség
Ikerház
Építési telek
Iroda egyéb
Raktár
Telephely
Étterem, vendéglő, cukrászda
Vendéglátóipari egység
Műhely
Tanya
Garázs
Szórakozóhely
Sorház
Szálloda, panzió