Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár

#679700371

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

180 000 €
( 70 162 202 Ft )

Mosonmagyaróvár
Alapterület:
110 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
825 m2
Hőszigetelt
Villanyfűtés
Kertre néző
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Derítő

Természet és vízpart közeli családi ház a Malomdűlőben!

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben, 825m2-es saroktelken, 110m2-es családi házat kínálunk!

A családi ház akár azonnal átvehető, költözhető. Érdemes most megnézni mert kevés az ingatlanpiacon ilyen ajánlat.

A családi ház földszint+tetőtér beépítéssel készült, 110m2 lakóterületű + 20m2 terasz tartozik hozzá (a terasz igény szerint bővíthető, befedhető). A kert parkosított, termő gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetett.

A belső kialakítás szuper jó. A nappali-étkező tágas (33m2), a dupla szárnyú üvegajtóval leválasztott konyha is jó méretű és a nappali-étkezővel könnyen egybenyitható. A földszinten található még egy kisebb szoba (dolgozó vagy háló), háztartási helyiség, wc és előszoba.

Az emeleten 2 szoba (lehetőség 3 szobára) és fürdő+wc található. Az egyik szoba teljes alapterület több mint 30m2, így 2 szobára választható, eredetileg is így lett tervezve, alakítva. A fürdőben sarokkád, wc, mosdó van. A tetőtéri jelleg miatt a hasznos alapterület kisebb.

A radiátoros fűtést villanykazán biztosítja ami jó rezsiköltséggel működik. Lehetőség van vegyes-tüzelésű kazán beépítésére is, kémény megvan hozzá. De hőszivattyú elhelyezése is lehetséges. A jelenlegi alacsony rezsit tovább lehet csökkenteni egy napelemrendszerrel amely a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az energiaáraktól függetlenedéshez.

A 30-as porotherm rendszerű főfalakra 5cm hőszigetelés került, a két szint között vasbetonfödém készült. A fa szerkezetű külső nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel szereltek. A beltéri ajtók is fából készültek. A burkolatok és a beépített bútorok is jó minőségűek. Riasztórendszer is készült mozgásérzékelőkkel, távfelügyelethez beköthető.

A saroktelken található ingatlan udvara automata öntözőrendszerrel ellátott amihez fúrt kút is készült. Az udvar nagy része füvesített, parkosított, néhány termő gyümölcsfa is van. A családi házzal összekapcsolva egy fedett kocsibeálló is készült ami könnyen garázzsá alakítható. Továbbá készült még egy fa szerkezetű melléképület is amiben a fúrt kút is található és elférnek a kerti bútorok és szerszámok is.

A családi ház irányára 180.000.-Euró, a forintos vételár az árfolyamtól függően változhat.

A közművek közül vezetékes víz, villany 3 fázissal (380V), tv-internet a házba bekötve, a szennyvízre saját szennyvíztároló készült. A ház környezetében is hasonló, nyaraló-pihenő övezetre jellemező házak vannak. Közelben található a Mosoni-Duna, két tó és erdős területek is. A Malomdűlő a nyugalom szigete közel a városhoz. Aki olyan családi házban szeretne élni aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog lakni

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

 

Helyiség Méret (m2)
Nappali 33
Konyha 11.5
Szoba 8
Háztartási helyiség 4.88
Előszoba 4.88
Szoba 24
Szoba 10
Fürdőszoba + WC 10
Közlekedő 4
Terasz 20